fbpx
Skip to main content
Maserati Logo

IMAJU NOVINU: Maserati spremio novi GT sport paket (FOTO)

Foto: Twitter printscreen @Maserati_HQ
Biće zanimljivo...

Potencijalni kupci Maseratijevih modela Ghibli, Quattroporte i Levante od marta mogu da računaju i na novi GT Sport paket opreme koji će svaki od spomenutih modela učiniti još privlačnijim.

Paralelno s nedavno objavljenim ambicioznim planovima italijanske automobilske kompanije u Maseratiju se trude da svoju aktuelnu ponudu koja je zasnovana na tri modela održe zanimljivom i konkurentnom.

Ambiciozni planovi Maseratija se odnose na predstavljanje hibridnih i električnih modela, ali i dugo čekanog naslednika modela Gran Turismo,

NEVEROVATNA STVAR: Ne znaju šta će sa dizelašima, kupuju ih samo BALKANCI

NEVEROVATNA STVAR: Ne znaju šta će sa dizelašima, kupuju ih samo BALKANCI

TEŠKE REČI: "Nisan će bankrotirati za 2 do 3 godine"

TEŠKE REČI: "Nisan će bankrotirati za 2 do 3 godine"

NIJE KRAJ: Nova generacija Mondea stiže sledeće godine

NIJE KRAJ: Nova generacija Mondea stiže sledeće godine

Nakon nedavno predstavljenog brojčano ograničenog izdanja koje se krije iza naziva Royale Special Series, a s kojim se kupcima modela Ghibli, Quattroporte i Levante nudi još viši nivo komfora i luksuza, u Maseratiju su pripremili i paket GT Sport s elementima koji dodatno naglašavaju sportski karakter spomenutog trojca.

Kupci koji se odluče za paket GT Sport mogu računati na drugačije dizajnirane odbojnike, masku hladnjaka, jedinstvene 20-inčne felne (21-inčne u kombinaciji s modelom Levante) i kočne čeljusti u crvenoj, plavoj ili crnoj boji, a kabine modela Ghibli i Quattroporte opremljene su drvenim elementima u sjajno crnoj boji.

Loša vest je da Maseratijev paket GT Sport ne uključuje još snažnije trolitarske V6 biturbo motore koji se inače nude u kombinaciji s 350 i 430 KS. Cena paketa još uvek nije objavljena.

Pročitajte i:

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd