fbpx
Skip to main content
BMW logo

KONTROVERZAN DIZAJN: Evo kako će izgledati novi BMV serije 4

Foto: Profimedia/ilustracija
Neverovatno...

Novi BMW Serije 4 imaće jedan stilski detalj na spoljašnjosti koji može da baci u drugi plan kompletan dizajn ovog automobila.

Naznake o tome kakve nas izmene u dizajnu BMW automobila očekuju u budućnosti, mogli smo da vidimo na SUV modelu X7, kao i na redizajniranoj limuzini Serije 7. Oba vozila dobila su novu masku hladnjaka sa znatno uvećanim "bubrezima".

Ovaj stilski detalj, koji je decenijama zaštitni znak modela bavarskog proizvođača, menjao je svoj oblik i veličinu kroz istoriju ali, čini se, te promene nikada nisu izazvale toliku kontroverzu kao na najnovijoj "sedmici".

Ovo su ČESTE NAVIKE VOZAČA - a niste svesni da one UNIŠTAVAJU vaš auto!

Ovo su ČESTE NAVIKE VOZAČA - a niste svesni da one UNIŠTAVAJU vaš auto!

Ovaj AUDI je skuplji od LAMBORGINIJA, a kad pogledate video, biće vam jasno i ZAŠTO!

Ovaj AUDI je skuplji od LAMBORGINIJA, a kad pogledate video, biće vam jasno i ZAŠTO!

PROVODI KOBNI: Policija pojačava kontrolu

PROVODI KOBNI: Policija pojačava kontrolu

I dok glomazni "bubrezi" manje štrče na SUV-u X7 zbog njegovog masivnog prednjeg dela, kod Serije 7 oni izgledaju preveliki.

Da proizvođač iz Minhena ne namerava da odustane od ovog dizajnerskog pravca, pokazao je BMW Concept 4 iz 2019, kojim je najavljena novi kupe Serije 4.

U međuvremenu, na Internetu su se pojavile "špijunske" fotografije kamufliranih pretprodukcijskih vozila Serije 4, na kojima se nazire prednja maska sa glomaznim "bubrezima". Upravo su te fotografije inspirisale nezavisnog ruskog dizajnera Nikitu Čujka da na sajtu Kolesa.ru objavi spekulativne rendere kupea buduće Serije 4.

Na njima je nagovešteno kako će otprilike izgledati masivna prednja maska, koja je po veličini i obliku slična onoj sa prošlogodišnjeg Concepta 4.

Ostaje da se vidi u kojoj meri će novi BMW Serije 4, kada konačno bude predstavljen, ličiti na vozilo sa ovih rendera, a u komentarima možete izneti vaše mišljenje o novom dizajnerskom pravcu bavarske kompanije.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19