fbpx
Skip to main content
Logo Fiata

NOVINA IZ FIJATA: ELEKTRIČNI Dukato na srpskim putevima od naredne godine

Foto: Profimedia/ilustracija
Noviteti iz Fijata...

Od iduće godine FIAT će ponuditi svoje prvo električno dostavno vozilo koje će se naći i na našem tržištu preko prodajne mreže Fabrike automobila u Kragujevcu. Za male privrednike domaća fabrika će u 2020. godini zadržati i FIAT 500L kao privredno u N1 vozilo sa sniženom cenom bez PDV-a.

Najbolji potez domaćeg proizvođača vozila iz Kragujevca je bio prerada FIAT-a 500L u N1 verziju. On ima i prednja i zadnja sedište, a registrovan je za prevoz četiri osobe ili 500 kilograma tereta.

Ovaj automobil uz povoljno kreditiranje ostaće glavna ponuda i sledeće godine, kažu u kompaniji FIAT Chrysler Automobili.

JOŠ MALO I STIŽE: Uskoro očekujte Toyotu GR Yaris

JOŠ MALO I STIŽE: Uskoro očekujte Toyotu GR Yaris

NOVINA: Opel Corsa F stigla u SRBIJU - šesta generacija! (FOTO)

NOVINA: Opel Corsa F stigla u SRBIJU - šesta generacija! (FOTO)

POLOVNI, A POUZDANI: Evo koji automobili su svrstani u ovu listu, a koštaju manje od 5.000 evra

POLOVNI, A POUZDANI: Evo koji automobili su svrstani u ovu listu, a koštaju manje od 5.000 evra

- Dalje nastavljamo sa modelom 500L Cross N1 i to ne menjajući cenu od 10.990 evra-, napominje Igor Ševo iz FCA Kragujevac.

Najveća novost je da ćemo u Srbiji, putem FCA ditributivne mreže, među prvima u Evropi i u svetu već krajem 2020. godine moći da kupimo električni kombi Ducato koji će biti predstavljen na salonu teretnih vozila u Hanoveru za nekoliko meseci.

Predviđena autonomija vozila je 360 kilometara sa baterijom od 72 kWh.

- Biće dostupan novinarima za testiranje već polovinoim sledeće godine, a u ponudi će se naći krajem 2020-, dodaje Ševo. Fabrika u Kragujevcu sa optimizmom očekuje sledeću godinu.

Udruživanje na svetskom planu sa francuskom PSA kompanijom, pod čijim okriljem su brendovi Peugeot, Citroen i Opel, daće novi kvalitet i novu proizvodnu liniju tako da sa nestrpljenjem očekujemo sledeći model koji će se montirati u Kragujevcu.

Pročitajte i:

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd