fbpx
Skip to main content
porše

Od sada možete napraviti svoj unikatni PORŠE SAT!

Foto: Profimedia/ilustracija
Personalizacija je po mišljenju mnogih ultimativna ekspresija luksuza…

Baš iz ovog razloga, Porsche je skoro lansirao Exclusive Manufaktur servis, koji njihovim klijentima omogućava kreiranje automobila iz snova, po meri. Ti perfekcionisti sada mogu osmisliti i izgled svojih Porsche časovnika, takođe.

Ov nedelje, Porsche Design je lansirao online konfigurator koji ljubiteljima časovnika omogućava dizajniranje njihovih sopstvenih hronografa, sa čitavim nizom specijalnih detalja. Nakon skoro šest godina u razvoju, konfigurator nudi oko 1.5 miliona različitih dizajnerskih opcija.

Uzimajući u obzir brojne delikatne delove časovnika, možemo slobodno reći da je upravo taj predmet idealan za personalizaciju, a program kupcima daje mogućnost odabira i onih najsitnijih detalja. Svi hronografi kreirani po meri bazirani su na Chronotimer Series 1 modelu i opremljeni su novim mehanizmom koji je nastao u radionicama Porschea. Glavni akcenat ovog mehanizma je njegov prilagodivi navijajući rotor koji je dobio izgled točka viđen na najnovijoj generaciji Porsche 911.

Prvi korak u kreirajnu časovnika jeste odabir kućišta od 42 mm. Možete birati varijantu od stakleno-peskiranog titanijuma ili crnog titanijuma. Na zahtev, svaki prilagođeni komad može se dodatno personalizovati laserskim gravurama na poleđini kućišta. Potom, treba odabrati boje kazaljki i akcenata, zajedno sa dizajnom narukvice, gde vam je na raspolaganju kožni kaiš. Brojčanik može biti personalizovan obojenim krugovima, sa minutnim markerima kreiranim u stilu brzinomera koji je razvio F.A. Porše.

Online konfigurator stoji na granici graviranja vaših inicijala na poleđini časovnika i naručivanja unikatnog komada, pa samim tim, toliko i košta. Cene ovako kreiranih modela idu od 5.150 do 12.500 dolara, dok se na svaku kreaciju čeka između osam i dvanaest nedelja.

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Light snow
2 Beograd