fbpx
Skip to main content
oldtajmer

Za jubilej spremili specijalne modele

Foto: Profimedia
Interesantno...

Britanski proizvođač sportskih automobila Morgan predstavio je specijalnu kolekciju od pet modela koji su napravljeni povodom 60 godina partnerstva sa holandskim dilerom Louwman Exclusive.

Kolekcija se sastoji od četiri nova Plus Six roudstera i jednog 3 Wheelera, a automobili se odlikuju unikatnim dizajnerskim elementima i referencama na partnerstvo, što je ujedno i demonstracija Morganovog programa prilagođavanja automobila željama kupaca.

KIA donirala novac Slovačkoj za borbu protiv korona virusa

KIA donirala novac Slovačkoj za borbu protiv korona virusa

Manuelni menjači u SAD-u pred izumiranje

Manuelni menjači u SAD-u pred izumiranje

Trka ubrzanja - na crtu staju BMW, NISAN i FERARI

Trka ubrzanja - na crtu staju BMW, NISAN i FERARI

Postoje dve teme za Plus Six. Prva je pastelno plava boja karoserije u kontrastu sa crnim felnama, žutim kočionim čeljustima i kombinacijom usklađenih elemenata žute boje na poklopcu motora. U kabini je crna koža u kontrastu sa žutim šavovima dijamatskog dezena, a tu su i specijalne oznake na drvenoj centralnoj konzoli. To je ujedno jedini drveni element na ovom automobilu.

Druga tema je više u retro stilu i sastoji se od metalik sive boje i svetlo žutih grafika na poklopcu motora, crnih felni i oznake Six sa prednje strane. U ovoj verziji na centralnoj konzoli u kabini nema drveta, nego je enterijer u boji karoserije, sedišta su nešto manje ornamentisana, ali je zadržana žuta završna obrada.

3 Wheeler je zelene boje i preuzima mnoge od pomenutih dizajnerskih elemenata – crne felne i žute detalje na karoseriji i u kabini.

Svih pet automobila mogu se kupiti samo od ekskluzivnog holandskog prodajnog salona.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd