fbpx
Skip to main content
Logo Audija

Audi će pustiti flotu E-Tron prototip modela da tumara ulicama Ženeve... zašto i ne bi?

Foto: Profimedia/ilustracija
Pa da...

Audi će 5. i 6. marta pustiti nekoliko E-Tron prototip modela na ulicama Ženeve, odnosno, pre konferencije za medije koja će biti održana na sajmu automobila u tom gradu. 

Prototip vozila ovog modela će tumarati ulicama u centru grada, a kompanija Audi poziva sve ljubitelje i posmatrače da uslikaju njihov novi model, te da fotografije nakon toga objave na društvenim mrežama koristeći hešteg #etron. 

Najlepše fotografije će se zatim naći na Audijevom specijalnom E-Tron veb sajtu, na kojem će se videti ovaj električni SUV u skoro finalnoj verziji, ali on će i dalje biti pokriven kamuflažom, sudeći po najnovijoj tizer fotografiji kompanije.

U REDU JE! ŽIV SAM! ŽIV! Pao sa motorom pod kamion - i preživeo! (VIDEO)

Audijev električni model je baziran na konceptu E-Tron Quattro, koji je premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu 2015. godine. Koncept je posedovao tri elektromotora koji ukupno proizvode 430 konjskih snaga, s tim što bi maksimalna izlazna snaga, na kratak period mogla da dosegne i 500 „konja“. konceptu je za ubrzavanje od 0 do 100 km/h bilo potrebno 4,6 sekundi, a sa samo jednim punjenjem mogao je da pređe i do 500 kilometara. 

Bavarska kompanija takođe planira da po prvi put predstavi potpuno novu generaciju modela A6, koja je predstavljena prošle nedelje, a izloženi će biti i A7 Sportback i novi A8. 

Kompanija Audi će konferenciju za medije, koja će se uživo prenositi, održati 6. marta na Sajmu automobila u Ženevi. 

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd