fbpx
Skip to main content
Rols Rojs

DA LI ZNATE: Ko je u Srbiji JEDINI kupio Rols Rojs? (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/rollsroycecars
Samo on je imao dovoljno novca.

U martu ove godine u Srbiji je registrovano 2 611 novih putničkih i lakih komercijalnih vozila, a među njima i jedan Rols Rojs, koji je bio zvezda nedavno održanog Sajma autmobila u Beogradu.

OVO SE ČEKALO U BEOGRADU: Hjundai spremio divno iznenađenje

Među 36 brendova putničkih vozila, najpopularniji brendovi su Škoda sa 270, Folsvageg sa 202 i Reno sa 190 prodatih primeraka. U posmatranom mesecu je zabeležen i rast broja registrovanih motocikala (88) i mopeda (56). Takođe, kompanija CUBE, zvanični partner Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, koja prikuplja i obrađuje podatke, saopštila je da je registrovan i jedan Rols Rojs.

Rols Rojs
Foto: Profimedia

Prema saopštenju, u prvom kvartalu u Srbiji je ukupno registrovano 5 633 novih putničkih i lakih komercijalni vozila, među kojima najviše Škoda (725), Fijata (683) i Folksvagena (632).

Dobra prodaja novih automobila zabeležena je i na Sajmu automobila, koji je u Beogradu bio održan 24. marta do 2. aprila.

Izluđuje vas KLIK KLIK zvuk žmigavca? Evo ZAŠTO se baš tako čuje (VIDEO)

Prema nezvaničnim podacima, samo za vikend prodato je više od 1.500 automobila. To je skoro polovina od prošlogodišnje prodaje koja je iznosila ukupno 3.000 komada, što je bila najveća prodaja od 2008. godine.

Nego, šta mislite - ko li je jedini kupio Rols Rojs? Pišite nam u komentarima.

 

Under UTC, every day signals a new opportunity. This is business as usual, defined by #RollsRoyceGhost.

A post shared by Rolls-Royce Motor Cars (@rollsroycecars) on

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd