Skip to main content
Focus

Ford u znaku najnovijeg "focusa" i posebnih ponuda za vozila tokom Sajma automobila u Beogradu

Foto: Promo
Upečatljivo učešće Forda na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila sa 12 eksponata putničkih, pet lakih komercijalnih vozila i tri automobila premijum brenda Infiniti, uz specijalne uslove 

U hali 1 Beogradskog sajma, Ford ove godine premijerno predstavlja dve verzije nove generacije Ford Focusa – jednog od najprodavanijih automobila u svetu! Jedna od specijalnih ponuda tokom sajma upravo je Focus sa benzinskim EcoBoost motorom od 100 KS i Trend Edition paketom opreme, koji uključuje, između ostalog, ekran u boji od osam inča i SYNC 3 multimedijski sistem, zadnje parking senzore, LED dnevna svetla, tempomat, aluminijumske naplace od 16 inča i mnogo druge opreme, a sve to za 16.990  evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Za one pak koji uživaju u sportskoj vožnji, zanimljiva će biti ST-Line verzija novog Focusa s EcoBoost motorom od 125 KS i izuzetno bogatom opremom, koja uključuje premijum Bang&Olufsen ozvučenje, ekran od osam inča sa SYNC 3 multimedijskim sistemom, svetlosne grupe i napred i pozadi s LED tehnologijom, sistem za „čitanje“ saobraćajnih znakova, parking senzore, adaptivni tempomat i aluminijumske naplatke od 17 inča. Sajamska ponuda za ovaj paket iznosi 19,990 evra.

Jedan od najtraženijih Fordovih automobila u Srbiji – Fiesta, reprezentovana je sa tri eksponata, a posebna pažnja usmerena je na verziju Biznis, sa benzinskim motorom od 70 KS, cenom od 10.990 evra i povoljnim finansiranjem kojim mesečna rata iznosi samo 99 evra. Ovaj paket opreme, pored ostalog, uključuje ekran u boji od osam inča i SYNC 3 multimedijski sistem, zadnje parking senzore, tempomat i sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci (Lane Keeping). 

Ford
Foto: Promo

Odličnu priliku tokom trajanja sajma imaju i pravna lica i preduzetnici, kojima je nemenjen model Ford Kuga sa 1.5 TDCi dizel motorom od 120 KS, prednjim pogonom, ručnim šestostepenim menjačem, Business paketom opreme i N1 homologacijom, što znači da se vozilo registruje za obavljanje delatnosti te je zbog toga PDV povratna stavka. Ova verzija modela Kuga je opremljena navigacijom sa ekranom od osam inča i SYNC 3 multimedijskim sistemom, zadnjim parking senzorima, LED dnevnim svetlima, automatskim klima-uređajem, tempomatom, a nudi se već za 16.990 evra. 

Ford
Foto: Promo

Na istom štandu u hali 1 biće i Ford Ecosport MCA sa 1.0 EcoBoost motorom od 125 KS, ručnim šestostepenim menjačem i Business paketom opreme; Focus Vignale sa petoro vrata, 1.5 EcoBoost benzinskim motorom od 150 KS i osmostepenim automatskim menjačem; C-MAX s 1.0 EcoBoost motorom od 125 KS, ručnim šestostepenim menjačem i Business paketom opreme i Mondeo sa paketom opreme Trend, 2.0 TDCi dizel motorom od 150 KS i ručnim šestostpenim menjačem.

Kao posebna poslastica za posetioce hale 1 je najmoćniji i najprestižniji eksponat - Mustang MCA Fastback s 2.3 EcoBoost benzinskim motorom i automatizovanim Powershift menjačem, a istom transmisijom je opremljen i Ranger Double Cab WildTrack s 3.2 TDCi dizel motorom od 200 KS i pogonom na svim točkovima.

Hala 4 za Fordove ljubitelje rezervisana je za neke od reprezenata Fordovog programa lakih komercijalnih vozila, koji uključuje još jedno vozilo Kuga sa Business paketom opreme kao i još jedan Ranger, ali i Connect Kombi N1 sa kratkim međuosovinskim rastojanjem u verziji 220 Trend, prestižno opremljen Custom Tourneo 310 s dužim međuosovinskim rastojanjem i Custom Van 320 s kraćim međuosovinskim rastojanjem, Trend paketom opreme, 2.0 TDCi dizel motorom od 105 KS i ručnim šestostepenim menjačem.

Premijum brend Infitini i ove godine je u istoj, hali 4, a posetioci će moći da uživaju u raskoši modela Q30, QX30 i Q60.

54. Međunarodni salon automobila u Beogradu održava se do 31. marta, a ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila Ford i Infiniti – kompanija Grand Motors, dočekuje  posetioce sa još mnogo povoljnosti u okviru svoje sajamske ponude.  

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
22 Beograd