Skip to main content
Porše

JOŠ SE NE ZNA CENA, ALI BIĆE PAPREN: Ovako izgleda PORŠE iz PAKLA! (VIDEO)

Foto: Facebook printscreen/Gemballa
Da, nabudžili su već nabudženu zver.

Za razliku od nekih italijanskih sportskih vozila, Porsche 911 uprkos dokazanoj brzini ne razmeće se šminkom, a na ulici donekle uspeva da se stopi s okolinom. Ne i kad je u pitanju čuvena tjuner firma, Gemballa.

Prave auto koji sam vidi SEMAFOR I PEŠAKE - odmah usledile kritike! I nije baš toliko dobra ideja?

Tada se stvari menjaju iz korijena, a 911-ica postaje prava zver. Svi znaju da agresivan dizajn kod ovog tjunera ima svoje pokriće i ispod poklopca, a kad je u pitanju 911 Turbo, vrednosti su stvarno stravične.

Iza kompleksnog, ali poznatog imena GTR 8XX Evo-R BiTurbo i dalje ispod poklopca leži 3,8-litreni twin-turbo motor, ali nakon opsežnih modifikacija maksimum je podignut na 819 KS i 1098 Nm. Podsetimo, 911 Turbo u startu daje 580 KS i 700 Nm, a na putu je nezaustavljiv. Sada spada u red najbržih na svetu i dostojan je društva hipersportskih mašina. Na 100 km/h je za 2,38 sekundi, a 200 km/h prelazi nakon svega 7,5 sekundi. Maksimalac je "tek" 370 km/h.

Osim teško izbrojivih karoserijskih sitnica, Gemballa se odlučila i za wide body kit putem kojeg je auto proširen 30 mm spreda i 50 mm pozadi. Cena i konkretan opseg prerade nisu poznati.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
19 Beograd