fbpx
Skip to main content
Margarita Tomovska

Majka s trogodišnjim detetom jurila 230 km/h u BESNOM Mercedesu - KONAČNO ide u ZATVOR! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/infleur magazine
I to baš dugo...

Neodgovorna Australijanka koja je u svom Mercedesu bežala policiji ide u zatvor, gde će provesti čak 18 meseci.

BIZARNA SAOBRAĆAJKA Evo šta korišćenje mobilnog u vožnji može da izazove! Ceo grad gledao u čudu (VIDEO)

BIZARNA SAOBRAĆAJKA Evo šta korišćenje mobilnog u vožnji može da izazove! Ceo grad gledao u čudu (VIDEO)

U novembru prošle godine 28-ogodišnja Margarita Tomovska, poznata na društvenim mrežama kao "Mercedes Mama" vozila je u svom moćnom Mercedesu E 63 S dvostruko brže od dopuštenog i pri tom je bežala policijskoj patroli koja je pokušala da je zaustavi. Zabeleženo je da je na momente jurcala i preko 230 km/h. A da stvar bude gora, u poteri nije bila sama, već joj je društvo pravilo trogodišnje dete – i to nevezano.  

Advokat optužene rekao je kako je Tomovska bila prisiljena da vozi neoprezno, a na to ju je prisilio suvozač Kristofer King. Kaže da je Kristofer toliko snažan da su policajci morali da mu stave dva seta lisica kako bi ga obuzdali.  

KAD BUDALI DAJU VOLAN: Zaleteo se u krivinu, nekontrolisano se ZAVRTEO - pa se zakucao u drvo (VIDEO)

KAD BUDALI DAJU VOLAN: Zaleteo se u krivinu, nekontrolisano se ZAVRTEO - pa se zakucao u drvo (VIDEO)

Sud to obrazloženje nije prihvatio i osudio ju je na kaznu zatvora u trajanju od 18 meseci.

"Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da je došlo do sudara s policijskim automobilom. Dete bi odletelo brzinom od 150 km/h. Teško je zamisliti opasniju policijsku poteru", komentrisao je svoju odluku sudac.

  

Inače, Margarita je veoma aktivna na društvenim mrežama gde se često hvali dizajnerskom odećom, luksuznim automobilima i ekskluzivnim putovanjima. Čak je i za suđenje obuka kolekciju vrednu preko 10.000 dolara.

Recimo i kako Tomovska nije izrazila žaljenje tokom celog postupka. Naprotiv, glumila je žrtvu i putem GoFundMe pokušavala da prikupi 100.000 američkih dolara. "Znam da me vi ne znate, ali ja nisam loša osoba", započela je svoju priču na GoFundMe. "Oni su lažovi i imaju nešto protiv mene bez ikakvog razloga i sigurna sam da nisam jedina u toj situaciji. Zbog sr*nja koja su izmislili o meni ograničena su mi prava da vidim ćerku. Jako su mi otežali i što se posla tiče, jer me niko ne bi zaposlio zbog svega toga", tvrdi ona.

  

Ipak, na društvenim mrežama baš i nije naišla na saosećanje. Jedan komentator joj je poručio da se nada da ona uživa u novoj dizajnerskoj odeći, koju je dobila u zatvoru. 

 

   

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
27 Beograd