fbpx
Skip to main content
Tesla

POMAGANJE TESLI: Uklonjen zbog blokiranje ELEKTRIČNOG punjača

Foto: Profimedia
Pravda za Teslu...

Policija u Berlinu odnela je uz pomoć "pauka" Ford F-150 Raptor koji je bio parkiran na mestu rezervisanom za punjenje električnih automobila.

Vozači i vlasnici konvencionalnih automobila ne gledaju uvek blagonaklono na električna vozila, a neki od njih svoju netrpeljivost iskazuju na krajnje bezobziran način.

Tako je u SAD-u u poslednje vreme postalo uobičajeno da bahati vozači velikih SUV i pik-ap automobila namerno parkiraju svoja vozila na mesta predviđena za punjenje EV električnom energijom, blokirajući tako prostup automobilima na struju. Sudeći prema najnovijem slučaju koji se dogodio u Berlinu, ova "moda" prenela se preko okeana u Evropu.

NEVEROVATNO: Vozač Poršea se sudario sa drugim spratom

NEVEROVATNO: Vozač Poršea se sudario sa drugim spratom

NAJBEZBEDNIJI NA PUTU: Ovaj auto dobio 5 zvezdica na testiranju

NAJBEZBEDNIJI NA PUTU: Ovaj auto dobio 5 zvezdica na testiranju

MEKLAREN ELVA: Najekstremniji roadster makar DO SADA

MEKLAREN ELVA: Najekstremniji roadster makar DO SADA

 

Međutim, pokazalo se da nemačka policija nema razumevanja za neslane šale bahatih vozača. Uprava policije Berlina objavila je na svom Tviter nalogu fotografije na kojima je prikazano kako "pauk" odnosi jedan Ford F-150 Raptor parkiran na mestu gde se inače pune električni automobili.

Pored Fordovog kamioneta vidi se i jedan Tesla Model S koji je na ovaj način bio onemogućen da se parkira na mesto pored električnog punjača, a da stvar bude gora, F-150 je zauzeo čak dva parking mesta.

Policija je na ovaj način upozorila vozače, kojima bi možda pala na pamet slična ideja, šta će se dogoditi sa njihovim vozilom ako se ponašaju bahato.

Pročitajte i:

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd