Skip to main content
Otvaranje Auto kuće "Kompresor"

Svečano OTVOREN novi prodajno-servisni centar Auto kuće "Kompresor"! (FOTO)

Foto: Promo
Fiat, Fiat Professional, Jeep i Alfa Romeo na novoj lokaciji.

Beograd, 14. mart 2018 – Sve ljubitelje putničkih i komercijalnih vozila marki Fiat i Fiat Professional, kao i luksuznih Alfa Romeo i Jeep, obradovaće vest da je Auto Kuća Kompresor bogatija za još jedan prodajno-servisni centar, koji se nalazi na adresi Žorža Klemansoa 19, u okviru postojećeg kompleksa ove auto kuće. 

VRAĆANJE KILOMETRAŽE - najčešća PREVARA u Srbiji! Oprez pri kupovini polovnjaka! Ovako vas VARAJU!

Otvaranje Auto kuće "Kompresor"
Otvaranje Auto kuće "Kompresor"
Foto: Promo

Svečanom otvaranju i presecanju vrpce prisustvovala je Silvija Verneti, generalna direktorka FCA Srbija, kao i brojni predstavnici medija i prijatelji Auto Kuće Kompresor, dok se voditeljka Kristina Radenković pobrinula da sve zvanice uživaju u bogatom programu.

- Novi, moderno opremljeni prodajno-servisni centar Auto Kuće Kompresor rezultat je višegodisnjeg rada, zalaganja i uspešne saradnje sa generalnim zastupnicima i uvoznicima popularnih brendova automobila, osmišljen da važnu odluku kao što je kupovina automobila, podigne na viši i lepši nivo. Raduje nas i činjenica da otvaranjem ovog centra nastavljamo tradiciju ulepšavanja ovog kraja grada, koji iz godine u godinu postaje sve atraktivniji posetiocima - izjavio je Đorđije Jovićević, generalni direktor Auto Kuće Kompresor.

BMW i4 stiže do... ali zaštoo? TEK TAD?!

Otvaranje Auto kuće "Kompresor"
Otvaranje Auto kuće "Kompresor"
Foto: Promo

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila sredinom 2006. godine postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija, a u julu 2010. godine postaje deo dilerske mreže FCA Srbija.

U sastavu kompanije nalaze se tri servisna centra, na dve lokacije u Rakovici i Dorcolu, 5 prodajnih salona, kao i centar za prodaju koriscenih vozila – Autoland.

PRETERANO JE: Volkswagenovi troškovi oko dizelgejta prelaze SVE GRANICE

Otvaranje Auto kuće "Kompresor"
Otvaranje Auto kuće "Kompresor"
Foto: Promo

U svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila i tehnički pregled.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd