fbpx
Skip to main content
Beli Porsche 911 Turbo

Više opcija za Porše 911 Karera

Foto: Profimedia
Stigla osma generacija...

Porsche je krajem 2018. godine predstavio osmu generaciju definitivno najpoznatijeg sportskog automobila svih vremena koji se decenijama krije iza broja 911, ali prvi potencijalni kupci modela Carrera S i Carrera 4S (Serije 992) morali su da prihvate činjenicu da se najnoviji 911 nudi samo u kombinaciji sa superbrzim automatskim menjačem kojem asistiraju dva kvačila (PDK).

S obzirom da u Porscheu vode računa o željama svojih kupaca i insistiraju na neprestanoj evoluciji svojih automobila, aktuelne Carrere S i 4S koje će se prodavati u Evropi sada mogu da se dobiju i u kombinaciji s ručnim 7-stepenim menjačem koji Porsche nudi u kombinaciji s unapređenim paketom Sport Chrono koji odlikuje i novi 911 Turbo S.ž

Evo koji model je Enco Ferari čuvao samo za odabrane kupce

Evo koji model je Enco Ferari čuvao samo za odabrane kupce

Stigao novi A6 model

Stigao novi A6 model

Evo kako izgleda mercedes opran posle 37 godina

Evo kako izgleda mercedes opran posle 37 godina

Porsche 911 Carrera S u kombinaciji s tri papučice (koja će prijati ljubiteljima tradicionalnih rešenja) je za 45 kilograma lakši od Carrere S s dve papučice, a iz mesta do "stotke" stiže za 4,2 sekunde i razvija 308 km/h.

Na proširenoj listi opcija za Carrere sada je i sistem Smartlift koji prema ranije unetim GPS koordinatama automatski podiže visinu prednjeg kraja automobila do 40 milimetara, a u opciji je i dodatno smanjenje mase automobila čija unutrašnjost se sada može obložiti kožom s izgledom, bojom i šavovima koji podsećaju na rešenja iz prvog Porschea 911 Turbo (930).

Evoluciju zaokružuje zanimljiva nova boja karoserije (Python zelena) i ambijentalno osvetljenje kabine sa sedam ponuđenih boja.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd