fbpx
Skip to main content
aleksandar antić

Antić: Manje procedure priključaka za električnu energiju

Foto: Srbija Danas
Broj procedura smanjen sa pet na tri

Činjenica da danas imamo stabilno snadbevanje energentima, da se u Srbiji rade moderne prenosne mreže, unapređuje distributivna mreža, gradi 1.000 megavata i novi gasovodi, govori da imamo nove rezultate, rekao je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

On je objasnio da su neki od napravljenih iskoraka, pre svega, da je broj procedura za priključenje na električnu energiju smanjen sa pet na tri.

Takođe, kao jedan od prioriteta Antić je istakao smanjenje broja dana i u ostalim procedurama u vezi sa odnosom između nosioca javnih površina i komunalnih preduzeća.

Struja
Foto: Profimedia

"Treći segment odnosi se na pitanje troškova. Kada su u pitanju troškovi, prioritet je da budu transparentni i da dožive analizu", rekao je Antić i dodao da je kasnije neophodno odrediti koji su troškovi potrebni a koji ne.

Antić je na promociji desetog jubilarnog izdanja Sive knjige NALED-a u Skupštini grada rekao da treba pomenuti da je vlada u mnogim segmentima ostvarila ozbiljne uspehe što je, kaže, rezultiralo rastom integriteta Srbije između ostalog i na biznis listi.

"Sa velikih tema koje smo rešili, ušli smo u detalje", zaključio je Antić.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD energetika

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
17 Beograd