fbpx
Skip to main content
EPS

EPS osuđuje brutalni napad na montera "EPS Distribucije"

Foto: Profimedia
Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" najoštrije osuđuje napad na montera  "EPS Distribucije" u beogradskom naselju Krnjača.

Radnik je napadnut tokom pokušaja obustave isporuke električne energije dužniku Miodragu Lazareviću, vlasniku BMW servisa u ulici Pančevački put 70A.

Održan drugi stručni skup o investicijama i zaštiti životne sredine!

Održan drugi stručni skup o investicijama i zaštiti životne sredine!

EPS investira i prati razvoj Srbije

EPS investira i prati razvoj Srbije

EPS - najveći investitor u ekologiju

EPS - najveći investitor u ekologiju

Lazarević je fizički napao montera, koji je došao da isključi struju. On je prvo pretio i vređao radnika "EPS Distribucije“, a zatim ga uhvatio rukama za vrat i počeo da ga guši i steže. 

Intervenisala je policija, a povređeni radnik je prevezen u Dom zdravlјa radi ukazivanja medicinske pomoći. BMW servis, čiji je vlasnik Lazarević, duguje za utrošenu električnu energiju 890.000 dinara. Nakon intervencije policije, električna energije je isključena. 

Zaposleni u "Elektroprivredi Srbije" prilikom obavljanja svog posla na terenu svakodnevno su izloženi fizičkim i verbalnim napadima, vređanjima, uznemiravajućim telefonskim pozivima. Zato je Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" od Vlade Srbije zatražilo izmene zakona kojima će se napadi na EPS-ove radnike tretirati kao krivično delo i omogućiti im zaštitu kao službenim licima.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD energetika

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd