fbpx
Skip to main content
Nokia 1100

IMALI smo ga svi, SLUŽIO nas je a onda smo ga BACILI. A danas se može PRODATI za 2000 evra i više!

Foto: Youtube Printscreen/Canalul utilizatorului crf450rcross
Na svetu je napravljeno 200.000.000 modela, a ko zna koliko ih je ostalo!

Groznica Nokie 1100 i dalje drma planetu, pogotovo daleko ispod zemlje.

SREDNJOŠKOLCI NAŠLI NAČIN DA ZARADE: Kragujevčani NE PRESTAJU da ih zovu, a na zaradu dobijaju i bakšiš!

O ćemu se zapravo radi i kako je nešto tako skupo i traženo a napravljeno je u neverovatnih 200.000.000 modela! Jedan limitirani deo serije ovog telefona je napravljen u gradu Bohumu. Pomoću baš tog modela, kriminalci širom planete uspevaju da uzmu PIN broj ili da prevare bankomate a može se vrlo lako prevariti i elektronski rulet.

Pomoću ovog modela, belosvetski kriminalci se uključuju na tuđe mobilne telefone i čekaju da ljudima stignu šifre za njihove onlajn ili obične račune. Rulet, kada se dobro namesti ovaj model, u svom sistemu sebi piše dobitak iako je loptica pala baš tamo gde ste vi želeli.

Nokia 1100
Foto: Youtube Printscreen/Pororocao

Iz Nokije koliko smo uspeli da saznamo, nikada nije stiglo do zvaničnog objašnjenja ovog fenomena. Ova firma se davne 2009. godine obratila javnosti rečima, da ne zna zašto se sve to dešava ali da su primetili nagli porast cene za ovaj polovni model.

VUČIĆ O BEOGRADU NA VODI: U Evropi neće biti obale sa više života od savske

Tako da ako slučajno znate gde vam je ostao zagubljen ovaj stari model, pronađite ga, proverite da li ima sve potrebne oznake i trk na berzu da ako je ikako moguće zaradite! 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd