Skip to main content
muškarac

Beograđanin Nenad kažnjen je sa 2.500 ZBOG DETETA, a sada za ISTU STVAR možete i vi platiti 5.000

Foto: Profimedia/ilustracija
Nova odluka o kućnom redu u stambenim zgradama još nije ni stupila na snagu, a jedan Beograđanin već je platio kaznu u iznosu od 2.500 dinara.

Novi kućni red koji bi uskoro trebalo da bude usvojen predviđa poštovanje mira i tišine radnim danima od 16 do 18, vikendom od 14 do 18 i noću od 22 do sedam ujutru. Kazna za nepoštovanje ovih mera iznosi 5.000 dinara.

Ukoliko u roku od DVA DANA ne uklonite OVO, plaćate kaznu preko MILION DINARA

Ukoliko u roku od DVA DANA ne uklonite OVO, plaćate kaznu preko MILION DINARA

SKOČILA PROSEČNA PLATA U BIH: Evo koliko Bosanci zarađuju

SKOČILA PROSEČNA PLATA U BIH: Evo koliko Bosanci zarađuju

Predstavljena nova novčanica od 50 funti: Njen simbol je BRITANSKI GENIJE, koji je dobio javno IZVINJENJE VLADE

Predstavljena nova novčanica od 50 funti: Njen simbol je BRITANSKI GENIJE, koji je dobio javno IZVINJENJE VLADE

Beogađanin Nenad Elezović bio je primoran da plati kaznu za narušavanje reda iz mira, zbog deteta koje je trčalo kroz stan.

Nenad Elezović rekao je za medije da mu je, zbog žalbi komšija, policija više puta dolazila na kućna vrata.

mačka
mačka
Foto: Profimedia

- Situacija je počela tako što mi je komšija zamerao da se čuje neka buka iz mog stana, ali kada sam ga pitao kakva, nije umeo da mi objasni. Pretpostavljao sam da to može biti samo kada moje dete, koje je tada imalo dve godine, koje protrči u toku igre, ali on mi nije verovao - kaže Elezović.

Otkriva da je agonija trajalo oko godinu dana, i da je, posle svega, odlučio da plati kaznu, kada su i konstantne posete policije prestale. Elezović je pravdu pokušao da potraži i na sudu, ali je ovu kaznu bilo teško obrazložiti, a sudija koja je bila zadužena za njegov slučaj rekla je da ne može da napiše da je kažnjen jer je dete potrčalo kroz stan.

Novi trend među domaćim turistima: USTUPANJE LETOVANJA rešenje da ne OSTANETE BEZ PARA

Novi trend među domaćim turistima: USTUPANJE LETOVANJA rešenje da ne OSTANETE BEZ PARA

ČIK NEK PROBAJU DA VAM UZMU NOVAC: Zakupcima koji naplaćuju ležaljke posle 17 časova sledi DRAKONSKA KAZNA

ČIK NEK PROBAJU DA VAM UZMU NOVAC: Zakupcima koji naplaćuju ležaljke posle 17 časova sledi DRAKONSKA KAZNA

SEZONCIMA DO 500 EVRA MESEČNO: Ovo su najtraženiji poslovi u Beogradu preko omladinskih zadruga

SEZONCIMA DO 500 EVRA MESEČNO: Ovo su najtraženiji poslovi u Beogradu preko omladinskih zadruga

- Hoću da se kod ljudi podigne svest o tome da treba pustiti decu da odrastaju na miru. Ne može im se zabraniti svako igranje, pa makar bilo i u veme odmora - zaključio je Elezović.

U ovom gradu se na posao ĐUBRETARA čeka punih SEDAM GODINA, a evo i zbog čega (VIDEO)

 

+ Pošalji komentar 11 Pogledaj sve komentare
Milana's picture

Milana

Svako će ovaj problem sagledati iz svog ugla i ,eventualno,opravdati.Ja sam neko čija su deca odrasla u stanu i nemam razumevanja za trčanje dece po stanu u vreme kućnog reda.Ako se u startu to dete nauči na takvu mogućnost bez posledica ono će izrasti u bahatu,sebičnu osobu koju će uvek biti baš briga za komšije,pa će se krenuti sa žurkama i svim ostalim što sledi.

16 | 4
smederevac 64's picture

smederevac 64

tako je Milena deca se danas vaspitavaju kao mala asebicna stvorenja kja znaju svako svoje pravo ali obaveze malo teze prihvataju zahvaljujuci svojim roditeljima koji misle da je dete samo ljubimac a zaboravljaju njihovu obavezu i da to dete vaspitaju --dete zapalilo stan jer je piroman od malena a roditelji tada neka kazu "pa igralo se dete" ili neka udara loptom u zid jer eto sport je potreba

11 | 1
BIKI's picture

BIKI

buku ne prave samo deca vec i odrasli ,babe i dede koje misle da su sami u zgradi a kad se deca cuju to im smeta, jer su oni zapostavljeni i tako skrecu paznju i sazaljenje na sebe .naravno da red treba da postoji i da se postuje ali ne preterivati u tome a mi smo skloni preterivanju ,sve tudje nam smeta a nase se u redu.

2 | 1
Milana's picture

Milana

Slažem se delimično,ali to nije za poredjenje. Decom se treba baviti kvalitetno,a ne očekivati da drugi to rade umesto vas. Ježim se od reklame u kojoj dete šutira loptu u stanu i razbija tv,pitam se kome je to simpatično?Izvedite dete napolje da trči: korisno je i za vas i za dete,a komšuluk miran. Sport je nezamenljiv u razvoju deteta u svakom smislu.

12 | 0
Mimi's picture

Mimi

Odrasla sam u zgradi, kao i moje troje dece, koji sad vaze za dobro vaspitanu decu. Zahvalna sam svojim komsijama ispod i iznad na beskrajnom razumevanju. Nije uvek moguce kontrolisati decje ponasanje, bez obzira na zelje roditelja. Ali, ovi demagoski stavoti su bez veze. U zemlji gde se borimo za natalitet, decji smeh, trckaranje, igra je ono sto najmanje smeta.

3 | 1
Mimi's picture

Mimi

Da li kucni red vazi i za vlasnike kafica, narocito ako su policijski radnici? U inspekciji kazu da nemaju ingerenciju jer je objekat nelegalizovan, nadlezno ministarstvo vraca na opstinu i tako, samo se vracaju ping pong loptice... A onda je udarna vest da je otac kaznjen sto je dete trcalo. Credo quia apsurdum est!

0 | 2
Srđa Zlopogleđa's picture

Srđa Zlopogleđa

Stanuješ u porodičnoj kući ili imaš veliku i retku sreću da iznad i pored tebe stanuju normalni ljudi, pa ti je lako da se praviš pametna. Ja iznad sebe imam bahate primitivce koji mi uspešno zagorčavaju život, ali u okolini zgrade nema kafića. Da li zbog toga treba da kažem, naprimer: 'Pa, muzika ne može da smeta!' Credo quia apsurdum est!

0 | 0
dejan's picture

dejan

U Surdulici u centru grada ispred policijske stanice u kafiću bez dozvole koji radi samo noću (od 22 časa do 4 ujutro )užasno glasna muzika da je nemoguće pričati sa policijskim službenicima ni telefonom ni lično.Isti službenici samo kažu da je to u nadležnosti komunalne policije.

0 | 0
ivan's picture

ivan

Zaustavite muziku iz kafića.U surdulici iz praznog kafića bez ijednog gosta na 50 metara ispred policijske stanice od muzike se ne spava u gradu (iznese zvučnike u park,klasično iživljavanje i sada 17.07.2019).Policajci se ispred stanice međusobno dovikuju,ovo je smešno i tragično jadna država.

0 | 1
Srđa Zlopogleđa's picture

Srđa Zlopogleđa

Baš mi je žao g. Elezovića. Tolika kazna samo zato što pušta dete da trči po stanu i ruinira život onima ispod sebe. I to tek godinu dana. Ko su, bre, oni da traže nekakav mir i tišinu!? Ako im je do toga, nek kupe kuću u Borči. Dete je dete, mora da trči. 'Ajde, sad, g. Elezoviću, zainat, petama iz sve snage po golom parketu. I dete i ti.

1 | 0
ljubica's picture

ljubica

Trebalo je da plati jos vise. Dete od 2 godine i 10 kg. vise od godinu dana maltretira komsije. Ako to ono zaista radi. Zamislite sta ce tek da radi kada bude imalo 12 godina i 50 kila?

1 | 0

SD novčanik

SD vesti

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd