Skip to main content
banka

Građani, EVO ODLIČNIH VESTI: Krajem oktobra na račun vam leže 9.967 dinara!

Foto: Profimedia/ilustracija
Krajem oktobra građane Srbije očekuje priliv novca na tekuće račune na ime dividendi od aerodroma "Nikola Tesla"

Građanima koji imaju besplatne akcije 30. oktobra na račun će leći još 60 dinara na ime dividendi od Aerodroma “Nikola Tesla”. Sa tom uplatom na računu građana koji nisu prodavali akcije biće ukupno 9.967 dinara.

NASTAVLJA SE HAOS U LIDLU! Ni oko pileta, ni oko banana, a ni šećera! Opet OTIMAČINA i to oko INTERESANTNOG proizvoda!

Izvršni odbor Aerodroma nedavno je doneo odluku o isplati dividendi, s tim da će pored građana koji imaju besplatne akcije, ova kompanija istog dana uplatiti i pozamašnu sumu u budžet Republike Srbije.

Naime, na ime dividendi Aerodroma "Nikola Tesla" za 2017. godinu, akcionarima će biti isplaćeno ukupno 331.125.927 dinara. S obzirom na to da ukupno ima 5.778.812 akcionara, po jednoj akciji to je iznos od 57,3 dinara.

OVO MOŽE SVIMA DA SE DESI! Crnogorci otišli u kupovinu, a onda su doživeli nešto što se PREPRIČAVA (FOTO)

Istovremeno, u državnu kasu će se sliti 1.633.653.827 dinara. Sa najnovijom uplatom, građani koji nisu prodali akcije, ni podizali dividende, na računu će 30. oktobra imati ukupno 9. 967 dinara.

banka
Foto: Profimedia

Pored toga, do kraja godine se očekuje da od koncesije Aerodroma "Nikola Tesla" građani dobiju još 12,4 evra po akciji (1. 467 dinara), pa će se tako ukupna suma podići na 11. 432 dinara. Podsetimo da je krajem avgusta na ime dividendi od NIS-a na račune građana uplaćen 181 dinar na ime pet akcija. Takođe, sredinom jula na ime dividendi od "Telekoma Srbija" na račune je uplaćeno 267,53 dinara, što je iznos za 31 akciju.

Svi se žale, a ona u Srbiji lagodno živi sa platom od 22.000: Diana iz Leskovca otkriva u čemu je TAJNA

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD novčanik

SD vesti

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd