fbpx
Skip to main content
FDN

ISKORISTITE CRNI PETAK na Fakultetu društvenih nauka i upišite se u školsku 2021/22

Fakultet društvenih nauka je počeo sa predupisom za školsku 2021/22.

Sada je pravo vreme da rezervišete svoje mesto i ostvarite neverovatan popust.

Najatraktivniji i najpopularniji studijski programi dostupni u Srbiji, a koje realizuje Fakultet društvenih nauka, na osnovnim akademskim studijama su: Digitalni mediji i komunikacijeEkonomija. Takođe, postoje i master akademske studije na kojima se realizuju studijski programi: EkonomijaDigitalni mediji i komunikacije.

Broj mesta je ograničen

Zbog velikog interesovanja za upis na Fakultet društvenih nauka pravo je vreme da sada rezervišete svoje mesto za upis.


tabela

ZA SVE KOJI SE PRIJAVE DO KRAJA NOVEMBRA VAŽE PROMOTIVNE CENE 

Plaćanje školarine na neverovatnih 60 rata

Ukoliko sad rezervišete svoje mesto na jednom od studijskih programa Fakulteta ostvarujete mogućnost da plaćate školarinu za osnovne studije na neverovatnih 60 mesečnih rata ili za master studije na 20 mesečnih rata

Budućim studentima je omogućeno upoznavanje sa Fakultetom, kao i priprema za prijemni ispit, kao i besplatno polaganje prijemnog ispita.

Cena studija za osnovne studije iznosi za godinu studija samo 1050 evra po godini i omogućeno je plaćanje školarine na 60 rata, samo za one koji se prijave do kraja novembra.

tabela

tabela

Kako biste rezervisali vaše mesto na vreme potrebno je da se prijavite putem elektronske prijave ili da nas kontaktirate putem telefona na broj 011/ 77 777 00

Radno vreme Fakulteta društvenih nauka tokom trajanja akcije će biti od 9h do 20h. Akcija traje do kraja novembra, a Fakultet će raditi i tokom vikenda 28. i 29. novembra. 

 

SD obrazovanje

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD energetika

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
-2 Beograd