fbpx
Skip to main content
učenici

Da, moguće je da se školujete za perspektivna zanimanja po povoljnoj ceni!

Foto: Promo
Postoji u Beogradu sasvim dovoljno srednjih škola, što privatnih, što državnih, tako da nije nikakav problem pronaći onu, koja vam najviše odgovara.

Ali se postavlja pitanje da li određena državna srednja škola ima u ponudi obrazovni profil koji učenik osmog razreda želi da pohađa.

Ipak, to je samo jedan aspekt... drugi se odnosi na privatne srednje škole, kojih takođe u srpskoj prestonici ima sasvim dovoljno. A s obzirom na to da se školarina u takvim obrazovnim institucijama plaća na godišnjem nivou, nije nimalo za čuđenje što roditelji dece, to jest njihovi zakonski staratelji ne uzimaju u obzir tu opciju. Zapravo, posmatrano sa aspekta prosečne zarade u našoj zemlji, nekako je i logično što mnogi ljudi ne razmišljaju o ideji da detetu omoguće da pohađa privatnu srednju školu.

Međutim, iako logično, sve navedeno ne važi kada je u pitanju Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu.

Po čemu se srednja medicinska i IT gimnazija Beograd razlikuje?

Ako znate da postoji srednja škola, koja je u privatnom vlasništvu, a u okviru koje su zaposleni vrhunski stručnjaci i koja nudi brojne olakšice za plaćanje, a istovremeno učenika i njegove potrebe stavlja na prvo mesto, onda bi trebalo da znate i da je u pitanju škola, koja se zaista razlikuje u odnosu na ostale. A upravo takva i jeste Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu.

 

SD obrazovanje

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd