fbpx
Skip to main content
Fakultet društvenih nauka

POČELA NOVA ERA OBRAZOVANJA U SRBIJI: Veliko interesovanje studenata za Fakultet društvenih nauka

Foto: Srbija Danas
Studenti u Srbiji imaju mogućnost da svoje obrazovanje započnu ili nastave na jednom od studijskih programa Fakulteta društvenih nauka.

Fakultet društvenih nauka je omogućio da Srbija uz Sloveniju postane jedina zemlja u regionu koja ima fakultet u potpunosti društvenog usmerenja, što je u zemljama Evrope i sveta praksa već godinama unazad. 

Najatraktivniji i najpopularniji studijski programi Fakulteta društvenih nauka, su: Digitalni mediji i komunikacije, Poslovna ekonomija, Internet i digitalni marketing.

Pred studentima su osnovne i master akademske studije, nastava, predavanja i praktičan rad koji su organizovani po najvišim standardima. Studije po kvalitetu i savremenošću imaju međunarodnu usklađenost sa obrazovnim i naučnim  institucijama i programima, koji se realizuju na fakultetima u okviru Evropskog obrazovnog prostora i u svetu.

fdn

 FOKUS FAKULTETA DRUŠTVENIH NAUKA JE ZNANJE PRIMENJIVO U PRAKSI

Da će studenti Fakultet društvenih nauka napustiti potkovani izuzetnim znanjem, svedoči to što su predavači stručnjaci sa izuzetnim uspesima u svojim oblastima.

- Provere znanja, kolokvijumi, seminarski radovi i ispiti kod nas nisu sebi svrha, već je naš cilj kontinuirano podsticanje na pojedinačni i grupni stvaralački rad, učenje i sticanje veštine da naučeno bude primenjeno u neprestano menjajućoj društvenoj praksi, kaže dekan prof. dr Mirko Miletić.

Fakultet društvenih nauka posebnu pažnju obraća na interakciju studenata i profesora, zbog čega su profesori uvek na raspolaganju studentima za sve nedoumice, uputstva i konsultacije.

- Mi stvaramo kreativne, kritičke, kompetentne i slobodnomisleće stručnjake, specijaliste i naučne istraživače, a to je proces koji zahteva mnogo više od motivisanja studenta da nauči gradivo i mnogo više od puke ocene upisane u indeks, dodaje dekan Fakulteta društvenih nauka prof. dr Mirko Miletić.

 FDN ISPUNJAVA NAJVIŠE STANDARDE OPREMLJENOSTI KOJE ZAHTEVA DANAŠNJE MODERNO OBRAZOVANJE

Fakultet društvenih nauka raspolaže prostranim amfiteatrom, savremenim slučaonicama za nastavu i vežbe, bogatom bibliotekom i kabinetima sa informaciono-komunikacionom tehnologijom vrhunskog kvaliteta, a nalazi se na Novom Beogradu, na samom početku Bulevara umetnosti.

fdn

Sve dodatne informacije o programima i prjavi možete pronaći na zvaničnom sajtu Fakulteta društvenih nauka klikom na OVAJ LINK

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD obrazovanje

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD energetika

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
14 Beograd