fbpx
Skip to main content
FDN

Steknite znanje primenjivo u praksi, studirajte Digitalne medije i komunikacije

Foto: Promo
Cilj ovog programa je da kroz sadržaj pruži studentima ona znanja koja su potrebna na tržištu rada i koja su društveno opravdana i korisna. 

Studije na Fakultetu društvenih nauka, po kvalitetu i savremenošću, imaju međunarodnu usklađenost sa obrazovnim i naučnim institucijama i programima, koji se realizuju na fakultetima u okviru Evropskog obrazovnog prostora i u svetu. Nastava, predavanja i praktičan rad su organizovani po najvišim standardima.

Kao kvalitetan odgovor na eru digitalizacije osnovan je studijski program Digitalni mediji i komunikacije.

Fakultet društvenih nauka
Foto: Promo

Cilj ovog programa je da kroz sadržaj pruži studentima ona znanja koja su potrebna na tržištu rada i koja su društveno opravdana i korisna. 

Studentima se pruža mogućnost da po završetku studija mogu da se uključe u izvršavanje konkretnih radnih zadataka u bilo kojoj medijskoj kući i obezbeđuje se potrebno znanje neophodno za zanimanje diplomiranog komunikologa u različitim institucijama, organizacijama ili preduzećima koja posluju na domaćem ili međunarodnom tržištu.

Studijski program prati dinamične promene u okruženju društva i izlazi u susret potrebama za novim kompetencijama, znanjima, ali i veštinama koje privreda zahteva od diplomiranih komunikologa.

Nastavu realizuje nastavno osoblje koje predstavlja najbolju kombinaciju iskustva i mladosti, kvaliteta, predanosti, ambicioznosti, kreativnosti, međunarodnog ugleda i izuzetne pedagoške stručnosti i iskustva.

Fakultet društvenih nauka
Foto: Promo

Fakultet društvenih nauka posebnu pažnju obraća na interakciju studenata i profesora, zbog čega su profesori uvek na raspolaganju studentima za sve nedoumice, uputstva i konsultacije.

Iskoristite popust ranog prijavljivanja i studirajte već od 90 evra mesečno! Popust možete iskoristiti samo tokom aprila.

Sve dodatne informacije o programu Digitalni mediji i komunikacije možete pronaći na zvaničnom sajtu Fakulteta društvenih nauka klikom na OVAJ LINK.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd