Skip to main content
Dragutin Škrbić

DRAGUTIN JE NAJBOLJI ŠEF: Za 1. maj organizovao proslavu za svojih 500 radnika (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Alternativna Televizija
Znaju da se vesele, pa zašto da im to ne omogućim

Igralo se kolo, služilo pečenje, a za istom trpezom našli su se radnici i poslodavac. Mašine su odmarale, oni se veselili, a sve na račun firme.

Norveški MILIJARDER odlučio da BOGATSTVO vrati DRUŠTVU kroz donacije! (FOTO)

ŽELITE DA SE OBOGATITE? Evo i nekih SAVETA koji bi mogli da vam pomognu u tome!

Poslodavac iz Teslića, Dragutin Škrebić, svojim zaposlenima priredio je za praznik rada nesvakidašnji užitak – celodnevno veselje, na kome je, kako kaže, program bio spontan, baš kao i u radne dane.

 Mislim da je vreme bilo da pokažemo da nije sve crno i da ima i svetlih primera. Ja i moji radnici smo na istom zadatku, ja trebam njima, oni trebaju meni - kaže Dragutin Škrebić.

On ima skoro pet stotina radnika, koji šiju obuću za izvoz, a razloga za slavlje kažu imaju ne samo danas.

– Kad je neka slava mi ne radimo zato što ne možemo organizovati proizvodnju tada, imamo kao što znate oko 60 dana praznika i sve se stigne uraditi, a plate dobijamo redovno – rekao je Rahman Bekrić, radnik.

– Imamo odlično uslove rada, šta god kažemo gazdi, on nam to ispuni. Menjala bih možda malo platu 20-30 maraka, ali zadovoljna sam i sa ovoliko. Plata je 500 maraka – ističe Aleksandra Janjić.

- Znaju da se vesele, pa zašto da im to ne omogućim – kaže poslodavac.

Ni radnici mu nisu ostali dužni. Iznenadili su ga tortom i poklonom. Nesvakidašnji šator na Hajdučkim vodama privlačio je i pažnju prolaznika. Ponosni su na teslićki primer i ministri republike Srpske.

Teslićani su počeli sa dvadeset radnika pre isto toliko godina. Taj jubilej slave u junu. Radnici mu se već raduju, a poslodavca kažu ne bi menjali kao ni posao.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Dragutin's picture

Dragutin

Bravo ne gazda,vec ljudino!

3 | 0

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd