fbpx
Skip to main content
noćni rad u kancelariji

Evo načina da DOBRO ZARADITE: Ovih 6 poslovnih ideja doneće vam FINANSIJSKU SLOBODU, a možete raditi OD KUĆE

Foto: Profimedia
Čak ne zahtevaju posebnu struku

Kada osetite da ste u stegama i da vam posao koji trenutno radite ne donosi ni dovoljno novca, čini vam se kao odlična ideja da započnete privatan biznis. Imati sopstveni biznis nikada nije bilo atraktivnije, to je jedan od najefikasnijih načina da osetite finasijsku slobodu.

Sada više nego ikada imate mogućnosti, posebno u ovom tehnološkom dobu gde se gotovo sve može raditi preko interneta. Zahvaljujući internetu uklonjene su geografske barijere, takođe nije važno ni koliko godina imate niti koje ste nacionalnosti. Možete biti u svojoj spavaćoj sobi, a raditi recimo u nekom delu Singapura i njima nuditi svoje usluge.

Napisala je veliko P umesto malog p i dobila kaznu od 1.300 evra

Online prodaja proizvoda – Možete napraviti jednostavnu online trgovinu i na taj način početi da prodajete proizvode. Ukoliko ne pravite sopstveni proizvod, postoje načini da prodajete neke druge proizvode, koje u suštini nikada ne morate ni videti, kupite od trećeg lica i prodate na drugoj strani. A možete osmisliti i vašu etiketu.

Žena za računarom
Foto: Profimedia

Započnite posao sa obradom drveta – Da li volite obradu drveta? Čak i bez velike radionice možete kreirati neke od ’’popularnih’’ predmeta i kasnije ih prodavati. Kao i za većinu stvari vaš posao nije nužno vezan za to koliko ste vešti oko drveta. Dakle, ako možete da shvatite koji proizvod potrošači žele i da sami to napravite, imate dobar poslovni plan. Amazon.com je odlično mesto za početak prodaje.

Freelance pisanje – Tržište je u posledjih nekoliko godina eksplodiralo, postoji ogromna potražnja za sadržajem. Tako da postoji način da pisanjem dođete do novca.

pisanje
pisanje
Foto: Profimedia/ilustracija

Blogovanje – Mnogo ljudi je zainteresovano za ideju blogovanja kao biznisa. To je težak posao, ipak ne toliko kao kopanje kanala, težak je u smislu jer zahteva više različitih veština, puno kreativnosi i umnog rada. Sa mnogo posvećenosti i strasti, ovo je ogromna prilika.

Internet kupovina – Možda ste čuli da je neko od vaših poznanika pokušao eksperiment sa internet prodajom i da je upalilo. Kao što postoje radnje sa veleprodajom, takva mesta postoje i na internetu. Kupite neke predmete u većoj meri (nećete potrošiti mnogo), a sigurno ćete prodati sve i zaraditi. Ako ne pokušate i ne posvetite se nečemu, to vam ne može doneti finansijsku slobodu.

Raj za radnike: Ova kompanija gradi mali grad za svoje zaposlene kako bi im bilo lepše dok rade (VIDEO)

Virtuelni aistent – Virtuelni pomoćnici su kao sekretarica u drugom delu sveta. Ova industrija raste veoma brzo. Proverite na Google-u šta posao virtuelnog pomoćnika zaista zahteva i da li sebe možete pronaći u tom poslu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd