fbpx
Skip to main content
Prodavnica

OGLAS O KOJEM PRIČA CELA SRBIJA! Potrebna gospođa ali da ne prevrće očima, osim kad stavlja maskaru

Foto: Profimedia
Reči koje su oduševile javnost

Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama oduševio je javnost, a vrlo brzo ćete shvatiti i zašto. Prenosimo oglas u celosti.

OVDE BI SVI VOLELI DA RADE: Plata u srpskoj firmi 110.000 i za Božić i Vaskrs po jagnje i prase

ZATVARAJU OVU BANKU U SRBIJI! Klijenti te banke se ovih dana masovno prebacuju u druge

"Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica. Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina. 

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati. 

kupovina u butiku
Foto: Profimedia/ilustracija

Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il' kontaktna sočiva. Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom. 

Tražimo osobu koja - zna da se svakom kaže Vi, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže Ti - nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo - zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog. 

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna", piše u ovom oglasu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
20 Beograd