Skip to main content
pozarevac

Otvoren Sajam zapošljavanja u Požarevcu

Foto:YoutubePrintscreen/SatTelevizija
Lokalna vlast će u toku svog mandata raditi na otvaranju još radnih mesta i omogućavanja povoljnih uslova za sve zainteresovane investitore kako iz zemlje tako i iz inostranstva

Gradonačelnik Bane Spasović je ovom prilikom rekao da grad nikada nije bio aktivniji po pitanju otvaranja novih radnih mesta, sutra se otvara ritejl park Stop šop gde je posao našlo oko 300 ljudi, u kompaniji koja se bavi tekstilom iz Turske Ringelsan posao će u narednom periodu naći 300 ljudi a do kraja godine imaće 800 radnika. Spasović je još dodao da se na ovaj način ispunjava jedan deo predizbornih obećanja.

Odlična prilika za nezaposlene u Srbiji: Ovoj evropskoj zemlji HITNO potrebno 400.000 radnika

Zarađuju do 5.000 EVRA, a nemaju GAZDU: Ovo je 13 NAJBOLJIH poslova u Srbiji i svi imaju NEŠTO zajedničko

Lokalna vlast će u toku svog mandata raditi na otvaranju još radnih mesta i omogućavanja povoljnih uslova za sve zainteresovane investitore kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Pored prisustva na sajmu, Neda Milanović iz Sektora podrške zapošljavanju u NSZZ obišla je i fabriku tekstila Ringelsan doo, poslodavca koji je podneo zahtev za obuku za 150 lica za krojenje i šivenje u prvoj fazi. Ona je istakla da je zadovoljna kakva se politika za zapošljavanje sprovodi u Požarevcu i ocenila je da je saradnja sa gradom dobra i da će do kraja godine 800 lica naći posao u Ringelsanu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd