fbpx
Skip to main content
posao

OVO MOŽE DA VAM PROMENI ŽIVOT! Najpoželjniji poslodavac u Srbiji traži radnike - i ne, ne treba vam ,,debela" veza

Foto: Profimedia/ilustracija
Kada pomislite na posao u stranoj kompaniji u Srbiji, vrlo verovatno mislite i da vam je potrebna „debela“ veza da posao dobijete. Drugo, verovatno razmišljate i da li su uslovi rada takvi da ćete voleti da idete na posao, a ne samo da zaradite platu.

Pre nego što vam kažemo o kojoj kompaniji je reč, daćemo vam tri razloga da odmah poželite da budete deo tima, bez ikakvih prethodnih saznanja i eventualnih mišljenja o njima.

-Radno okruženje je dinamično i izazovno, ima fer sistem nagrađivanja i pruža sjajne prilike za učenje. Promovišu inkluzivno radno okruženje, vrednuju različita mišljenja i stavove i uvek postavljaju najboljeg kandidata na određenu poziciju, poštujući ravnopravnost prilikom pravljenja užeg izbora i zapošljavanja.

-Podjednako su posvećeni ne samo ostvarivanju rezultata već i omogućavanju zaposlenima da ispune svoju celokupan potencijal. Zahvaljujući ulaganjima u edukaciju, ali i značaju koji pridajemo lokalnim talentima, zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate.

Coca Cola
Foto: Profimedia/ilustracija

-Dva puta zaredom proglašeni su za najpoželjnijeg poslodavca u Srbiji na osnovu istraživanja Infostud-a, najznačajnijeg portala koji se bavi zapošljavanjem.

Sada Coca-Cola HBC Srbija trazi radnike na pozicijama viljuškariste i pomoćnih radnika u proizvodnji i magacinu.

U pitanju su sezonski poslovi, sa mogućnošću produžetka ugovora. Traže se ljudi koji žele da rade i ispunjavaju redovno unapred određene dužnosti svoje pozicije, ali i da su spremni na smenski rad.

Najveći broj radnih mesta biće otvoren u aprilu i martu. Prijave možete da pošaljete na mejl posao@cchellenic.com ili putem linka https://poslovi.infostud.com/poslodavac/coca-cola-hbc-srbija-doo-zemun/867 .

Kandidati koji budu izabrani biće angažovani preko kompanije Manpower. Za prijave i dodatne informacije posetite profil Coca-Cola HBC Srbija na sajtu poslovi.infostud.com ili pozovite na broj telefona 069/8432546

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Fog
-1 Beograd