fbpx
Skip to main content
Oglas za posao, ilustracija

Plata od 129.000, putovanja i luksuzni automobili: Da li je ovo posao iz snova?

Foto: Profimedia
Većina poslodavaca nudi povlastice da bi privukli najbolje kandidate, ali ovaj oglas je pobedio

Retko je naći posao koji daje na korišćenje nekoliko automobila - uključujući Range Rover, Porše i Maserati - obroke koje je pripremio kuvar nosilac Mišelin zvezdice i šestocifrenu platu za pravog kandidata.

Srbija uvodi novi tip državnih hartija od vrednosti

Ako ste nezaposleni i živite u ovoj zemlji za Božić ćete dobiti 530 evra od države

A koji je posao koji nudi takav luksuz? Dadilja za četvoro dece starosne dobi 2, 5, 7 i 15 godina, u Londonu, prema oglasu na jednom britanskom sajtu za negu dece.

vila
Foto: Profimedia

Uprkos atraktivnim prednostima, porodica jasno kaže da je posao zahtevan. Pored 13-časovnih radnih dana, pozicija zahteva i česta međunarodna  putovanja - do tri puta nedeljno - između domovima u Londonu, Barbadosu, Atlanti i Kejptaunu, u Južnoj Africi.

Da bi ušli u razmatranje, aplikanti za ovaj posao moraju imati diplomu iz dečje psihologije i 15-godišnje iskustvo dadilje i da nemaju dece.

put na more
Foto: Profimedia

Takođe, porodica ima velika očekivanja za uspešnog kandidata, uključujući posedovanje sertifikata o poznavanju samoodbrane, čistu vožnju i bez droga ili pijenje van radnog vremena.

Na kraju, impresioniranje roditelja je samo prvi korak u procesu intervjua - deca takođe moraju da daju zeleno svetlo pre izbora dadilje.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd