Skip to main content
Fotograf

Zaradite 10.000 evra za MESEC DANA: Posao nije težak, rok za prijavu je 20. maj, a ovo su USLOVI

Foto: Profimedia
Posao iz snova

Ako ste planirali da ove godine letujete na nekom zanimljivom mestu kako biste, između ostalog, napravili interesantne fotografije za instagram, možete od toga i da zaradite, jer jedan vam jedan američki lanac hotela nudi priliku da dobijete ozbiljan novac!

Lanac hotela "Days Inn" traži ljude koji će putovati Amerikom i fotografisati zalaske sunca, a moguća zarada iznosi 10.000 evra. Zvuči dobro, zar ne? Još je bolje ako se u obzir uzme činjenica da su spremni da ovoliki novac isplate za samo mesec dana rada.

- Ponesite zaštitu od sunca, jer ćete ovog meseca fotografisati zalaske sunca u najosunčanijim gradovima SAD - od jutarnje joge u San Dijegu, do plovidbe u sumrak u Majamiju i sa još mnogo romaničnih momenata između - stoji na sajtu ovog hotela.

Fotograf
Foto: Profimedia

Kao da to nije dovoljno, dobićete i reklamu za fotografije koje naprvaite, jer će slike uhvaćene tokom puta biti izložene na sajtu, na društvenim mrežama i na zidovima hotela.

Svi troškovi putovanja su plaćeni, uz stipendiju od 10.000 evra, a nepohodno je samo da ste amaterski fotograf sa smislom za avanturu, da imate više od 21 godine i da živite u SAD. Rok za prijavu je 20. maj.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd