fbpx
Skip to main content
Karl Lagerfeld sa mačkom

5 citata koji pokazuju svu kontroverzu i posebnost Karla Lagerfelda

Foto: Profimedia
Modna industrija ostala je bez kreativca i tvorca brojnih trendova koji su se ušunjali u naše živote. Karl Lagerfeld preminuo je danas u Parizu u 85. godini, preneli su mediji.

Oduvek se izdvajao i skretao pažnju ne samo kreacijama nego i svojim stavovima. Za vas smo izdvojhili pet citata koji svedoče o tome koliko je kontroverzna i posebna ličnost bio.

SAJAMSKI POPUST OD 100€ PO REZERVACIJI ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE!

SAJAMSKI POPUST OD 100€ PO REZERVACIJI ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE!

1. Taština je najzdravija stvar u životu.

2. Uvek idem na spavanje besprekorno čist. To mi je ostalo iz detinjstva. Kada sam bio dete, majka mi je govorila: „Možeš se probuditi usred noći i iznenada umreti. Zato moraš uvek izgledati najbolje što možeš.

3.Osnova moje ishrane je zaista jednostavna: nikada ne jedem šećer, sir, hleb i to mi je savršeno prirodno. Kad vidim tonu štetne hrane u studiju tokom snimanja, uvek gledam na nju kao da je od plastike. Kao na nešto štose  fizički ne možete jesti. Zamislite  životinje u šumi: one nikada ne jedu ono što im nije prirodno.

SVET U ŽALOSTI: Preminuo legendarni "Šanelov" dizajner!

SVET U ŽALOSTI: Preminuo legendarni "Šanelov" dizajner!

4.Puno sam vežbao do svoje dvadesete godine. Bio sam tvrd iznutra. Imao sam samo malo postave i bio sam čvrsto šiven, uvek Šanel...“

5. Lepota – ili želja da se bude lep – je samo po sebi opasna motivacija. Neko, zaboravio sam ko, jednom je rekao ‘Da li osoba koja voli drugu zbog njene lepote zaista voli tu osobu?’ Tako da nemojte se  fokusirati samo na lepotu… pristojan izgled je dovoljan da bi se ljudiviše zainteresovali za vašu dušu. Zbir naših iskustava je ono što nas čini zanimljivima, a proći kroz težak period u životu može biti i fizički korisno. Možda čak i neophodno.

Lagerfeld  jedan od najplodnijih i najcenjenijih modnih dizajnera svih vremena i vodio je neke od najvećih modnih kuća na svetu, uključujući Fendi, Chanel i sopstveni brend, piše Harper’s Bazar.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Slaba kiša
12 Beograd