fbpx
Skip to main content
PKS

Aerospace hub otvoren za saradnju sa firmama iz Srbije

Foto: PKS/Dragana Vuković
Direktor Mohamed Al Falasi pozvao je naše kompanije da iskoriste mogućnosti i povlastice koje firmama iz Srbije nudi Aerospace hab i započnu poslovanje u Dubaiju

Predstavnici srpskih kompanija u oblasti avioindustrije, koji učestvuju na svetskoj izložbi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, posetili su Mohamed bin Rashid Aerospace centar u zoni Dubai South i sa menadžmentom razmotrili mogućnosti uspostavljanja saradnje.  

Direktor Mohamed Al Falasi pozvao je naše kompanije da iskoriste mogućnosti i povlastice koje firmama iz Srbije nudi Aerospace hab i započnu poslovanje u Dubaiju. Vi ste nam mnogo važni, rekao je Al Falasi i naglasio da na prostoru haba koji zauzima 70 kvadratnih kilometara već posluju globalni giganti poput Lufthanze, Generalelectrica, Erbasa, Amazona. 

PKS
Foto: PKS/Dragana Vuković

Marko Selaković, rukovodilac Kancelarije PKS u Dubaiju poručio je našim kompanijama da su im vrata uvek otvorena. "Zahvalni smo gospodinu Al Falasiju i celom menadžmentu Aerospacehub-a na izvanrednoj prezentaciji i pruženim mogućnostima kompanijama iz Srbije. Biznis hab Srbije u Slobodnoj zoni Dubai South snažna je podrška našim privrednicima za početak poslovanja u Dubaiju", rekao je Selaković. U okviru tematske nedelje Svemir na izložbi Ekspo 2020 Dubai učestvuje 27 kompanija iz Srbije koje se bave avio i svemirskim tehnologijama.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-9 Beograd