fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

AMSS i Ministarstvo odbrane potpisali Memorandum o saradnji

Foto: Ministarstvo odbrane
Memorandum potpisali ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsednik AMSS Mirko Butulija

U cilju podsticanja i unapređivanja organizacionih i poslovnih procesa, predsednik AMSS Mirko Butulija i ministar odbrane Aleksandar Vulin potpisali su Memorandum o saradnji čime je utvrđeno postojanje zajedničkog interesa u oblasti poslovno tehničke saradnje.

Ovim Memorandumom, AMSS omogućio je zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije brojne pogodnosti, kao što je transport neispravnih vojnih vozila, učešće u obnavljanju infrastrukturnih potencijala Vojske Srbije za obuku vozača, obezbeđivanje potrebnih dokumenata za vozače i vozila, kao i brojne popuste na usluge i proizvode u okviru AMSS sistema.

"Uzmi račun i pobedi": Ova zvučna imena IZVLAČE KOVERTE, a možda vam OVA SRPSKA TENISERKA donese sreću

- Izuzetno mi je veliko zadovoljstvo što je AMSS u prilici da Ministarstvu odbrane izađe u susret i pruži obziljne popuste - 30% popusta na članstvo u AMSS i kompletnu registraciju sa polisom osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju na rate uz overenu administrativnu zabranu Vojsci Srbije, pupust na tehnički pregled, kao i 30%  na putno zdravstveno osiguranje, 15% na kasko osiguranje i 10% na osiguranje domaćinstva - istakao je Butulija i naglasio da će zaposleni u Ministarstvu odbrane i Vojska Srbije moći da uživaju u pogodnostima u vrlo kratkom roku. - Ovom saradnjom benefite će imati i Vojska Srbije i AMSS, posebno sportski deo AMSS, jer smo došli do modela kako da iskoristimo deo infrastrukture Vojske Srbije u sportske svrhe, a simim tim ih obnovimo i uložimo sredstva kako bi vojska mogla da izvodi vojne vežbe - dodao je predsednik AMSS i izrazio nadu da će saradnja AMSS sa Ministarstvom odbrane nastaviti da se odvija u ovom pravcu.

Što je mnogo, mnogo je: Srbi OVOLIKO godišnje plaćaju bankama kamate na dozvoljeni minus

Aleksandar Vulin
Foto: Ministarstvo odbrane

Zahvaljujući se AMSS na važnom sporazumu, ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao da Vojska Srbije,  kao jedna od najznačajnijih i sigurno najvoljenijih institucija u našem narodu, može da kaže da se njena uloga i njena pozicija visoko ceni kako među građanstvom tako i u privredi, medju svima onima koji stvaraju profit, koji rade, svima onima koji razumeju koliki je značaj VS i svih njenih pripadnika za svakodnevni život zemlje.

Nastavlja se RAT: SEDAM novih presuda u KORIST KLIJENATA koji su TUŽILI BANKE

- AMSS kao socijalno odgovorna kompanija napravio je sporazum sa Vojskom Srbije gde će njeni pripadnici imati značajne koristi, živeće malo bolje i imati mogućnost da određene usluge dobiju po daleko nižim cenama. Čak, važnije od novca, imaće i ovaj put priliku da vide koliko su cenjeni i voljeni. Nadam se da će i druge socijalno odgovorne kompanije krenuti ovim putem. AMSS je nama danas pomogao a mi ćemo svakako nastojati da koristeći naše kapacitete nađemo mogućnosti da pomažemo jedni drugima, da razvijamo auto-moto sport koji je nama značajan i koji je između ostalog i deo naše obuke, ali sa druge strane i da pomažemo da se naši kapaciteti razvijaju ne samo od budžetskih sredstava već od onoga što možemo da dobijemo od privrede - izjavio je ministar Vulin.

OTIŠLA DA NAĐE POSAO I ŠOKIRALA SE: Ispovest Srpkinje koja je pokušala da se zaposli u Švedskoj

Uspostavljanjem partnerskih odnosa, AMSS i Ministarstvo odbrane začajno će doprineti unapređivanju procesa u svim oblastima, posebno u osposobljavanju kadra, iskorišćavanju raspoloživih potenicijala, sprovođenju preventivnih aktivnosti radi povećanja nivoa bezbednosti saobraćaja, kao i promocije auto i moto sporta.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
7 Beograd