fbpx
Skip to main content
BAT

BAT PETI PUT ZAREDOM PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG GLOBALNOG POSLODAVCA

Foto: Promo
British American Tobacco (BAT) nalazi se među 11 kompanija koje su dobile sertifikat Global Top Employer 2022.

Sertifikat se dodeljuje na osnovu prakse poslodavaca u šest kategorija upravljanja ljudskim resursima, kao i na 20 različitih tema kao što su strategija ljudskih resursa, raznolikost i inkluzija, radno okruženje, privlačenje talenata, učenje i dobrobit zaposlenih.

Pored sertifikata Global Top Employer, BAT je osvojio i titulu Top Employer za najboljeg poslodavca u 33 zemlje Afrike, Azijsko-pacifičkog regiona, Evrope i Latinske Amerike, kao i Bliskog istoka. Priznanje Top Employer je rezultat BAT-ove posvećenosti privlačenju najboljih talenata, ulaganju u zaposlene i unapređenju radnog okruženja.

Tim povodom, generalna direktorka za talente, korporativnu kulturu i inkluziju Hae In Kim istakla je:

- Činjenica da smo petu godinu zaredom proglašeni za najboljeg globalnog poslodavca potvrda je BAT-ove inkluzivne kulture i inovativnog radnog okruženja. Konstantno radimo na održavanju radnog okruženja u kojem se zaposleni osećaju prijatno i znaju da uživaju našu potpunu podršku. Oduševljeni smo činjenicom da je sav naš trud prepoznat. Naši zaposleni su naš najvredniji resurs, a to je evidentno posebno u protekle dve godine, kada smo pokazali izuzetnu posvećenost i fleksibilnost uprkos svim poteškoćama izazvanim pandemijom. Pored toga, naši zaposleni stoje iza sjajnih rezultata postignutih tokom dosadašnje transformacije našeg poslovanja. Oni takođe igraju ključnu ulogu u našim naporima da izgradimo bolje sutra i izuzetno smo ponosni na činjenicu da je prepoznata naša posvećenost izgradnji svrsishodne organizacije.

BAT je od 2009. godine sertifikovan za Top Employer širom sveta, a ovo priznanje rezultat je stalnih napora kompanije na polju razvoja i negovanja potencijala njenih 52.000 zaposlenih širom sveta.

- Kao nosilac našeg globalnog sertifikata Top Employer, BAT je potvrdio svoju nepokolebljivu posvećenost zaposlenima, kako na međunarodnom nivou, tako i u mnogim zemljama širom sveta. Stoga je BAT samo jedna od retkih kompanija koja je dobila naš globalni sertifikat kroz Program Top Employers. Srećni smo zbog njihovih dostignuća i čestitamo im na uspehu u 2022 - naglasio je David Plink, izvršni direktor Top Employers Instituta. 

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd