fbpx
Skip to main content
Travelland

Boka Kotorska nudi samo najbolje: Hotel DELFIN BIJELA 4* od 309€ za 7 polupansiona

Foto: Shutterstock
Crna Gora obiluje kvaltetnim hotelima širom primorja, a posebno je veliki izbor ovog leta. Zato za vas izdvajamo jedan od traženijih u Boki Kotorskoj.

U Boki Kotorskoj se nalaze mesta za svačiji ukus i džep.  Koje god mesto da izaberete pronalazite neke zanimljivosti i prirodne lepote.  Kada je reč o hotelskom smeštaju, agencija “Travelland” ih ima širom zaliva.

Sa sopstvenom plažom i pogledom na Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje dah, hotel DELFIN BIJELA 4* predstavlja odličan izbor za odmor. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon lepote, kao i mini klub za najmlađe, učiniće boravak izuzetno prijatnim. Nalazi se u mirnom, ribarskom mestu Bijela (opština Herceg Novi), pored mora i sopstvene plaže.

Hotel Delfin sadrži sobe i apartmane, koje karakteriše dizajn u mediteranskom stilu. Većina soba ima pogled na Bokokotorski zaliv, koji spaja kristalno čisto more sa planinama bogatim rastinjem zelenim tokom cele godine. Za porodice i prijatelje koji putuju zajedno, hotel nudi trokrevetne, četvorokrevetne sobe, apartmane i spojene sobe. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju mini bar, Sat TV, internet, kupatilo sa fenom, a većina terasu i pogled prema moru.

Travelland
Foto: Shutterstock

Plaža je šljunkovita i betonska i nalazi se ispred samog hotela. Za goste hotela plažni mobilijar je uključen u cenu. Usluga je polupansionska, a najniža cena u sezoni je 309 evra za 7 noćenja, tj 439 evra za 10 noćenja. 

Možete rezervisati svoja mesta već od 21.07. (499 evra za 10 noći).

Ostali termini boravka na 7 i 10 noćenja tokom sezone su: 24, 26, 31. jul / 05, 07, 10, 14, 15, 20, 21, 25, 28, 30. avgust / 04, 09, 11. septembar.

Detaljnije o svim hotelima u Crnoj Gori, ali i u Grčkoj, Turskoj, Egiptu, se možete raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu.

Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
4 Beograd