fbpx
Skip to main content
Foto: Printscreen/YouTube/BuzzyNews UK

Božićna reklama izazvala SKANDAL: U njoj se pojavljuju MUSLIMANI, a javnost je BURNO REAGOVALA (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/BuzzyNews UK
Nekima se ovo nije svidelo

Najveći britanski lanac supermarketa "Tesco" našao se na udaru javnosti zbog svoje božićne reklame. Naime, u reklami su prikazane različite porodice, a među njima se našla i jedna muslimanska.

"Tescova" reklama se završava rečenicom: "Svi su dobrodošli", međutim, delu njihovih kupaca nije se svidelo uključivanje muslimanske porodice u slavlje Božića.

- Snažno se protivim vašoj antibožićnoj reklami. Kako se usuđujete politizovati naš praznik za političku korektnost? Više nisam vaš kupac, trebalo je da bolje razmislite. Britanci i dalje žive ovde - napisao je jedan muškarac.

- Svi su dobrodošli u "Tesco" ovog Božića i ponosimo se što ga možemo slaviti na način na koji se ljudi zbližavaju u vreme slavlja. Želeo bih da naši kupci znaju da, bez obzira na to kako slave Božić i što god im treba, mi im možemo pomoći - poručio je lanac supermarketa u službenoj izjavi.

Veliki broj kupaca pozdravio je različitost u reklamama.

- Ako vas vređa "Tescova" reklama, molim vas da ga bojkotujete kako ne bih gledala vaša rasistička lica dok kupujem tamo - napisala je jedna devojka.

U reklami se pojavljuju i crna porodica, homoseksualni par, samohrani roditelji i iscrpljena majka koja gostima govori da izađu iz njene kuhinje.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd