fbpx
Skip to main content
hj

Budi astronaut na jedan dan i uslikaj selfi iz svemira!

Foto: Promo
SpaceSelfie misija kao najnoviji tehnološki poduhvat kompanije Samsung.

Kompanija Samsung Electronics najavila je smelu, nesvakidašnju misiju – lansiranje Galaxy S10 5G pametnog telefona u stratosferu, gotovo 20.000 metara iznad Zemljine površine, dajući korisnicima priliku da imaju svoju fotografiju iz svemira.

Glumica, model i filantrop Kara Delavinj je, kao zvanično lice "SpaceSelfie" misije, koju su pokrenuli Samsung i kompanija iz oblasti vazduhoplovstva - Flightline Films, najavila ovu nesvakidašnju kampanju na svom Instagram profilu. Neočekivani gost – Samsung astronaut je Kari doneo Galaxy S10 5G, kojim će popularna glumica uslikati prvi "svemirski" selfi na svetu.

- Oduvek sam bila oduševljena mogućnošću putovanja u kosmos i jedva čekam da predvodim ovu misiju i postanem prva osoba koja će poslati svoj selfi van planete Zemlje. Već planiram na koji način ću napraviti ovu epohalnu fotografiju i radujem se da vidim kako će moji fanovi odgovoriti na ovaj izazov, rekla je Delavinj.

gh
Foto: Promo

Tokom 50 godina svog postojanja, Samsung je kontinuirano predstavljao najsavremenije tehnološke inovacije. Zahvaljujući novom Galaxy S10 5G pametnom telefonu, koji će biti poslat na samu ivicu Zemljine atmosfere, u helijumskom balonu pod snažnim pritiskom, kompanija je ponovo dokalazala svoju mogućnost da kreira proizvode koji čine nemoguće mogućim.

- Kako bismo proslavili svoja dosadašnja dostignuća u svetu tehnologije, odlučili smo da slikanje selfija podignemo na viši nivo. Do danas su samo astronauti bili u mogućnosti da se fotografišu u kosmosu, a  sada će tu priliku imati i svi naši korisnici, čak i ako fizički nisu tamo, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga za Samsung Europe.

Samsung Galaxy S10 5G izuzetno je izdržljiv telefon, sposoban da odoli surovim uslovima i atmosferskom pritisku koji vlada u svemiru, bez potrebe za izolacijom i dodatnom zaštitom. Od opcije bežičnog deljenja energije, pa sve do pametne Wi-Fi konekcije i performansi unapređenih veštačkom inteligencijom, S10 5G jedan je od najpametnijih i najizdržljivijih Samsung uređaja.

ghg
Foto: Promo

Zainteresovani korisnici moći će da učestvuju u "SpaceSelfie" misiji postavljanjem svoje fotografije na sajt: https://samsung-spaceselfie.com/rs/sr/. Nasumično odabrane fotografije biće prikazane na Galaxy S10 5G ekranu i uslikane sa jedinstvenim pogledom na planetu Zemlju u pozadini.

Fotografija će potom biti poslata nazad na Zemlju i spremna za deljenje na društvenim mrežama.

O kompaniji Samsung Electronics Co.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vesti, posetite news.samsung.com.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mist
6 Beograd