fbpx
Skip to main content
Izaberite pravi poklon

Budite kreativni u izboru poklona! Novac za to je na jedan klik od vas

Foto: Shutterstock
Ulepšajte sebi i drugima kraj ove godine, uz jedan klik i par koraka realizacije.

Bliži se kraj ove godine, a to je obično vreme kada sumiramo doživljaje, iskustva i lekcije koja nam je 2020. donela. Svaka godina ostaje po nečemu važna, a ova prethodna će verovatno biti upamćena po svim izazovima sa kojima smo se susreli i koje smo morali da prevaziđemo. Srećom, imamo još vremena da popravimo opšti utisak, a najbolji način da to ostvarimo je da uradimo nešto lepo za sebe i svoje najmilije.

Iako i novogodišnje slavlje neće biti onako kako smo do sada navikli, a putovanja ćemo morati da odložimo za kasnije, ipak možemo da pronađemo način da uživamo u prazničnom raspoloženju. Pored druženja sa dragim ukućanima i vremena provedenog zajedno, mali znaci pažnje su uvek dobar izbor ako sebi i drugima želimo da izmamimo osmeh na licu. Možda je baš sada pravi trenutak da sebi ispunimo neku želju. Novi televizor, mobilni telefon, kućni bioskop ili konzola su možda baš vaš izbor. Razmislite i čime biste mogli da iznenadite i obradujete drage ljude. Razmislite koliko poznajete osobu kojoj poklanjate, oslušnite želje, možda je ta osoba nagovestila šta joj se u poslednje vreme dopalo. Budite originalni i kreativni, a ako poklon izaberete sa dovoljno pažnje i ljubavi sigurni smo da ne možete da pogrešite. Uživajte u pripremi, radujte se lepim stvarima, a do novca možete doći uz povoljan keš kredit, uz jedan klik i par koraka do realizacije. 

Budite kreativni u izboru poklona
Birajte kreativno
Foto: Shutterstock

Addiko banka je za sve svoje klijente pripremila još jednu digitalnu inovaciju, jer sada odobrenje kredita možete da dobijete bez odlaska u banku. Svi zainteresovani mogu jednim klikom da podnesu zahtev za dobijanje kredita preko zvaničnog sajta Addiko banke i to do 3.000.000 dinara, a posebna pogodnost je ta da se može izabrati najpovoljnija lokacija ekspoziture banke u kojoj će se izvršiti realizacija kredita. U najkraćem mogućem roku zaposleni Addiko banke kontaktira klijenta kako bi zahtev bio odmah procesuiran. Ukoliko je kreditni zahtev odobren, klijent sa potvrdom o primanjima dolazi u izabranu ekspozituru gde potpisuje ostatak dokumentacije i odmah se isplaćuje dogovoreni iznos sredstava. Čitava procedura je toliko pojednostavljena da je keš na raspolaganju klijentu nakon samo jednog odlaska u banku. Addiko banka bezbednost svojih klijenata stavlja na prvo mesto, pridržavajući se svih mera opreza i pružajući najbolju uslugu u najkraćem mogućem roku, u svojim filijalama i ekspoziturama širom Srbije.

Možda ova godina nije bila idealna, možda doček nove i nećete proslaviti kako ste planirali, ali nađite razlog da se radujete. Provedite kvalitetno vreme sa dragim ljudima, obradujte ih i uživajte u svakom trenutku. 

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd