Skip to main content
Ljudi čekaju u redu na šalteru

Da li dugujete državi? Poreska uprava objavila kalendar plaćanja za mart: Pogledajte kada je red na vas

Foto: Profimedia
Poreska uprava objavila je kalendar obaveza plaćanja poreza za fizička i pravna lica za mart, a prvi na listi koji su dužni da do utorka dostave ugovore o prihodima su - estradni menadžeri.

- Isplatioci prihoda po osnovu estradnih programa zabavne i narodne muzike i drugih zabavnih programa dužni su da dostave prijavu i obaveštenje do petog u mesecu za ugovore zaključene u prethodnom mesecu - poručuju iz Poreske uprave.

Od danas ELEKTRONSKIM PUTEM uplata poreza na imovinu!

Od danas ELEKTRONSKIM PUTEM uplata poreza na imovinu!

Svi poslodavci koji imaju obavezu zapošljavanja osoba sa invaliditetom, takođe, trebalo bi do utorka da dostave odgovarajući izveštaj Poreskoj upravi u svom sedištu.

Do 11.marta određen je rok za podnošenje poreske prijave i plaćanje poreza na premije neživotnih osiguranja za prethodni mesec.

MILIJARDE ZA POLJOPRIVREDNIKE: Počinje isplata naknada za dizel

MILIJARDE ZA POLJOPRIVREDNIKE: Počinje isplata naknada za dizel

Iz Poreske uprave poručuju da je do 15.marta rok za plaćanje mesečnih akontacija poreza na prihod od obavljanja samostalne delatnosti.

Za plaćanje doprinosa za sveštenike i verske službenike, za domaće državljane zaposlene u inostranstvu i za inostrane penzionere za prethodni mesec rok je 15.u mesecu.

Sveštenici, verski službenici, domaći državljani zaposleni u inostranstvu i inostrani penzioneri plaćaju mesečnu akontaciju doprinosa za obavezno socijalno osiguranje u roku od 15 dana po isteku meseca na osnovu rešenja Poreske uprave.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd