fbpx
Skip to main content
Dunav osiguranje

"Dunav osiguranje" partner projekta "Cena minus za tri plus" i u Republici Srpskoj

Foto: Dunav osiguranje
Podrška majkama sa troje i više dece u borbi za očuvanje nataliteta

U organizaciji Pokreta za decu TRI plus iz Čačka i fondacije "Za život" iz Banjaluke, proteklog vikenda održana je konferencija "Srpska i Srbija za porodicu", kao deo projekta koji za cilj ima podsticanje razvoja demografske politike i povećanje nataliteta.

Cilj projekta "Cena minus za 3+", kako je istaknuto na konferenciji, jeste da omogući majkama sa troje i više dece značajne pogodnosti korišćenjem ponosne kartice, kako u Srbiji tako i u Republici Srpskoj. 

Poseban doprinos razvoju projekta dala je Kompanija "Dunav osiguranje". Prateći svoje ciljeve definisane strategijom društveno odgovornog poslovanja, do sada je već pružila podršku u Srbiji zajedno sa "Dunav autom", a sada se priključila i projektu na području Republike Srpske. 

Kako je istakao Bojan Popović, generalni direktor "Dunav osiguranja" Banjaluka u Republici Srpskoj, cilj projekta je da se omoguće jednaka prava i ostvare popusti na osiguranje vlasnicima kartice i u Srpskoj. Pored toga što će se majkama sa troje i više dece iz Srpske odobravati popusti na kupovinu osiguranja, dogovorene su i brojne druge aktivnosti učesnika projekta, kako bi se zajedničkim naporima stalo na put beloj kugi i podstakao razvoj demografske politike. 

Projekat "Ponosna kartica – Cena minus za tri plus" realizuje se na području Banjaluke, dok fondacija ima potpisane ugovore sa opštinama Teslić, Laktaši, Srbac i Prnjavor.

Do sada je podeljeno oko 1.800 kartica, a u projekat je uključeno 150 privrednih subjekata. 
Kompanija "Dunav osiguranje", kao odgovoran poslodavac, posebnu pažnju pridaje brizi i podršci porodicama sa više dece, kao i razvoju nataliteta, kao temelju društveno odgovornog poslovanja. Ponosni smo što smo na ovom važnom putu deo zajedničkih napora. 

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd