fbpx
Skip to main content
MTS osiguranje

"Dunav osiguranje" brine o vašem mobilnom telefonu: Fantastično osiguranje pokriva sve nezgode, čak i u inostranstvu

Foto: Promo
Potrebno je samo prijaviti slučaj u roku od tri dana

Prema prošlogodišnjem istraživanju sprovedenom u Srbiji na uzorku od 807 ispitanika, čak 45 odsto izjasnilo se da su bili u situaciji da su sami oštetili telefon. Procenat onih koji su ispustili mobilni je 38 odsto, a deset procenata manje je imalo nezgodu sa tečnošću.

Zamisli da se nešto ovako dogodi vama. Šta biste prvo pomislili? Da li ga mogu spasiti fenom? Ili možda da ga stavim u pirinač? Da li je polomljen displej ili je samo naprslo staklo? Koliko će da košta popravka? Jedno je sigurno. Ova pitanja ne biste postavljali da ste na vreme osigurali svoj telefon.

Kompanija "Dunav osiguranje" razvila je novu uslugu namenjenu MTS postpejd korisnicima: osiguranje mobilnog telefona. Prilikom njegove kupovine u nekoj od MTS poslovnica sada imate mogućnost da uređaj osigurate na 24 meseca. Ovo osiguranje pokriva upravo ona oštećenja za koje garancija proizvođača ne važi, kao što su lom uređaja usled pada, udara ili pritiska; kratki spoj; polivanje tečnosti na mobilni telefon; delovanje pare na uređaj; nenamerne pogrešne upotrebe; direktnog ili indirektnog udara groma i nestanak mobilnog zbog krađe ili razbojništva.

Ukoliko vas jedna od ovih neprijatnih situacija zadesi u inostrantvu, budite bez brige. Osiguranje mobilnog telefona nema teritorijalno ograničenje i važi svuda u svetu. Potrebno je samo nezgodu prijaviti u roku od tri dana, pozivanjem kontakt centra na broj 0800 130 147, elektronski ili dolaskom u najbližu mts poslovicu.

 

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd