fbpx
Skip to main content
kompjuter

Ovo su SVE PREDNOSTI studiranja online

Foto: Profimedia
Vremena za sticanje novih veština je sve manje, što znači i manje prilika za promenu karijere nabolje. Iz tog razloga e-learning ubrzano osvaja svet jer omogućava uspešno balansiranje obaveza i želje za usavršavanjem.

Ubrzani ritam života diktira nova pravila kada je reč o školovanju. Nemaju svi vremena da se posvete isključivo školovanju – tu su porodične obaveze, trenutno zaposlenje, zdravstveno stanje itd. Zbog toga je e-learning odlično rešenje, koje nudi praktično sve što i klasično školovanje, dodajući na to značajne i dodatne prednosti učenja na daljinu.

Kada ćemo konačno u Srbiji imati "jednake plate za isti posao"

1. Sami birate kada ćete da učite 

Jedna od glavnih prepreka za klasično pohađanje nastave je nedostatak vremena. Jednostavno, nemamo svi vremena da se posvetimo isključivo školovanju. Zbog toga je online učenje odlično rešenje jer omogućava učenje u bilo koje doba dana i noći. 

Dečak gleda laptop
Foto: Profimedia

Drugim rečima, kad god vam odgovara, možete da pristupite bogatoj online arhivi koja sadrži snimke predavanja i materijale za učenje. Najbolje od svega je što su vam za ovakav vid učenja potrebni samo internet i laptop putem kog ćete učiti.

2. Materijal za učenje je uvek dostupan 

Kad je o klasično školovanje u pitanju, od vas se očekuje da budete redovni na predavanjima. To je mnogima glavna prepreka jer jednostavno ne mogu to da postignu od brojnih obaveza. Kada je e-learning u pitanju, vi sami određujete kada ćete da pratite predavanja i učite. 

Učenje na dva jezika
Foto: Profimedia

Platforma za učenje na daljinu je dostupna 24 sata dnevno, što znači da imate punu slobodu pri organizaciji svog vremena. Jednostavno, pravo vreme za učenje je ono koje vama najviše odgovara!

POMALO ZASTRAŠUJUĆE! Gugl ima novu opciju koja će vas prilično ostaviti bez reči! Isprobajte

3. Možete da učite sa bilo koje lokacije 

Posebna pogodnost online učenja je što niste vezani za jedno mesto. Na ovaj način ne morate da putujete na predavanja, niti da se selite u drugi grad radi školovanja. Učenjem na daljinu ćete steći ista znanja, ali nećete biti prinuđeni da se odreknete svog komfora. 

muškarac sedi za kompjuterom
Foto: Profimedia

Naravno, tu je i velika ušteda vremena i novca, jer uz e-learning možete da učite iz svoje sobe, kafića ili obližnjeg parka. Na ovaj način ćete usvajati znanja još efikasnije jer ćete moći da se fokusirate isključivo na školovanje.

4. Garantovani kvalitet znanja i diplome 

Učenjem na daljinu nećete biti uskraćeni za diplome i sertifikate. Naprotiv, mnoge ustanove, kao što je kod nas ITAcademy, garantuju da online školovanjem imate jednake mogućnosti kao i klasični polaznici. To znači da ćete steći jednako kvalitetna znanja i međunarodno priznate diplome i sertifikate baš kao da ste učili u učionici.

OD SUTRA - BUDUĆNOST! Pogledajte svoja dugovanja, i PLATITE IH iz udobnosti svog doma

5. Stalna podrška predavača 

Bez obzira na to da li se školujete na klasičan način ili online, predavači su uvek tu da pomognu. E-learning plaftorma za učenje omogućava laku komunikaciju sa predavačima koji su uvek tu da pomognu. Na ovaj način nećete nikad biti sami znajući da uvek možete da se obratite stručnjacima kako bi rešili svaku nedoumicu. E-learning donosi primenjiva znanja koja mogu da vam promene život.

Kompjuter
Foto: Profimedia/ilustracija

Ne dešava se svaki dan da saznate da nikad nije kasno za stručno usavršavanje, pa čak i prekvalifikaciju. To se naročito odnosi na IT industriju kojoj konstantno nedostaju radnici. E-learning je iz ovih razloga osvojio svet – omogućivši svima da odaberu najbolji program školovanja i promene svoj život na bolje. Najbolje od svega je što to možete da postignete kad god poželite, dovoljno je samo na donesete najbolju odluku za sebe i svoju karijeru.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD obrazovanje

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD energetika

Vremenska prognoza
Kiša sa grmljavinom
24 Beograd