fbpx
Skip to main content
Egipat

LAST MINUTE PONUDE ZA ODMOR NA MORU! Cena od 399 €: Egipat, Kipar, Španija

Foto: Pixabay
Temperature su sve veće kao i želja da se bude na nekoj morskoj obali.  Ugrabite last minute ponude za najlepše letnje destinacije: Hurgada, Kipar, Španija.

Misteriozna i očaravajuću zemlja, zemlja faraona koja potpuno opravdano nosi naziv "dar od Nila" poznata je pod imenom EGIPAT. A u poseban biser egipatske obale na Crvenom moru je svakako najpoznatije letovalište - Hurgada.

Do sada je mnogo letova otišlo ka ovoj destinaciji, a tako će biti tokom cele letnje sezone. Čarter letove je spremila turistička agencije "Travelland" i to po najnižim cenama (od svega 399 evra po osobi / All inclusive) za sledeće termine: 28.6-8.7. / 3.7-15.7. / 8.7-19.7. 

Ukoliko koristite letove sa kompanijom Air Cairo polasci su zakazani za: 25, 27, 29. i 30 jun.

Reč je o aranžmanima na 9 i 10 noćenja po najnižoj ceni od 475 evra po osobi. 

Travelland
Foto: Promo

Još specijalnih ponuda možete pronaći u agenciji "Travelland" i to za KIPAR.

Kipar je interesantan tokom cele godine, a mnogima će posebno biti zanimljiv u julu jer su na snazi specijalne ponude. Direktnim avio prevozom Beograd-Larnaka već od 01.07. možete odmor provesti u ovoj prelepoj ostrvskoj zemlji. Najniža cena po osobi za boravak na 7 noćenja je 529 evra, dok je za 10 noćenja 619 evra.

Hoteli koji se izdvajaju iz ponude su: Evabella Napa Apartmani / Nissiana Hotel 3* / Amarandehotel 5* / Adams Beach 5* / NissiBlu Beach Resort 5* / Four Seasons 5* / Stamatia Hotel 3*.

Svi smo se uželeli evropskih gradova. Ukazala se prilika da se skokne do Barselone tokom jula meseca i to na čak 7 ili 10 noćenja. Aranžmani od 04.07. po najnižoj ceni od 613 evra za letnje mesece (Madanis Hotel 4*, Viladomat Hotel 3*) dostupni su u agenciji "Travelland".

Kako govoriti o Španiji tokom leta na misliti na najpoznatije letovalište Ljoret De Mar koje podjedanko privlači I porodične ljudi i ljude željne hedonističkog odmora.

Hoteli koji se izdvajaju iz ponude za polaske već od 04.07. na 7 ili 10 noćenja su: Alegria Fenals Mar 3*sup/ Alegria Sun Village 4* / La Carolina 4* / Gran DonJuan Resort 4* / Metropol 4*. 

Najniža cena tokom sezone je 500 evra po osobi.

Travelland
Foto: Shutterstock

Raspitajte se o svim potrebnim i dodatnim informacijama na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Ili pozovite agenciju "Travelland" svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd