fbpx
Skip to main content
The one

Evo šta je neophodno da znate prilikom kupovine stana! Jednostavno je – ali većina pravi grešku!

Foto: Promo
Jedan od veoma važnih trenutaka u životu, koji su neki verovatno dugo čekali, jeste kupovina stana.

Ukoliko razmišljate o stanu u Beogradu, potrebno je da se na vreme informišite o tome šta vas sve čeka ukoliko planirate potragu za novim krovom nad glavom. Najčešći uzrok grešaka pri kupovini stana jeste neinformisanost kupaca.

Kad kažemo Novi Beograd, pomislimo na solitere, stambene blokove bez dodatnog sadržaja I široke bulevare. Međutim, izgradnjom novog stambeno-poslovnog kompleksa u bloku 64, Novi Beograd dobija gradsku oazu, pravi “grad u gradu” koji nudi drugačiji način života svakog stanovnika.

Kad kupujete svoj stan, o mnogo toga bi trebalo voditi računa, ali jedna od najvažnijih stavki prilikom izbora je lokacija. Savršeno luksuzan, aktivan i udoban životni stil moguć je jedino ukoliko živite blizu auto-puta, mostova, megamarketa i tržnog centra. 

Jedina gradska oaza, stambeno-poslovni kompleks koji zadovoljava sve ove uslove je “The One”, na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u bloku 64, sa ukupno 91.000 m2 izgrađene površine.

The one
Foto: Promo

U ovom kompleksu stanari postižu intimnost, koja je u nekadašnjim načinima gradnje bila gotovo nepostojeća, a u razvijenim zemljama predstavlja deo standarda. 

The One ima miran trg u unutrašnjosti bloka, zelene površine sa vodenim ogledalom, popločane hodne staze, urbani mobilijar, kolske rampe do garažnih mesta, dekorativno popločavanje, asfalitrane interne saobraćajnice, lokale u nižim etažama i stanove kvadraturom prilagođene svakom kupcu.

Kupovina stana, pored toga što je jedan od najvažnijih događaja u životu svakog čoveka, ume da bude i jako stresna. Ono što se posebno javlja kod svakog kupca je strah od prevare. Zato je vrlo važno da pronađete pravog investitora.

Onog koji poštuje standarde i rokove izvođenja radova, koji je duže na tržištu, dakle ima izgrađenih desetine hiljada metara kvadratnih i zadovoljne kupce. To je investitor kojem treba da ukažete poverenje. 

Vrhunski objekti investitora “Aleksandar Group” u Novom Sadu ubrzo su postali poznati širom Srbije, kako zbog svog  kvaliteta i poštovanja ekoloških zahteva, tako i zbog toga što su objekti energetski efikasni, te smanjuju troškove stanovanja.

Zato “Aleksandar Group” stvara još jedan inovativni concept - The One, koji se razlikuje od klasičnog novobeogradskog načina života, a namenjen je svima onima koji žele toplinu i komfor bez kompromisa.

The one
Foto: Promo
Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd