fbpx
Skip to main content
Čovek se smeje

FEJSBUK status mu je UPROPASTIO ŽIVOT, ali je zbog toga sada BOGATIJI za 13 MILIONA DINARA

Foto: Profimedia/ilustracija
Sreća u nesreći

Sedamdesetčetvorogodišnji Austraijanac Kenet Rot dobio je neverovatnih 115.000 dolara (12.785.995 dinara) odštete nakon što mu je jedan status na Fejsu bukvalno uništio posao, a i život.

U avionu na putu do PAKLA: Kartu ćete na petak 13. platiti DUPLO JEFTINIJE, ali na letu 666

Od STANA do DECE: Evo kako najpametnije da iskoristite svoj novac u 30-im

Rot ima dva hotela, „Nirvana Village“ i „Dolphin Motels“ u australijskom gradu Nambuka, a jednog dana pojavila se informacija da su oni glavna destinacija za pedofile. Ovu informaciju je električar Dejvid Skot objavio na svom profilu.

Fejsbuk šok
Foto: Profimedia

- Upozorenje, Nambuka se koristi za premeštanje pedofila. Hoteli „Dolphin Motels“ i „Nirvana Village“ kao i jedan indijski restoran se koriste za to. Ispred njih se nalaze stajalište gde staju autobusi sa našom decom - napisao je on.

Međutim, ova informacija je bila daleko od istine, što je i pokazala presuda sudije. Rot je u svojim hotelima pružao utočište osobama koje imaju porodičnih problema, ali ne pedofilima.

Zbog objavljenog statusa čovek je dobijao i pretnje opasne po život, a bio je i fizički napadnut zbog čega je šest meseci proveo u bolnici. Spas su pronašli tako što su se odselili iz Nambuke.

novac
Foto: Profimedia

Na kraju je donešena presuda da je Dejvid Skot objavio netačnu informaciju koja je drastično uticala na Rotov život, pa mu je naređeno da plati odštetu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd