Skip to main content
Fit Pass

Francuski gigant ulaže u srpski FitPass, lidera na domaćem tržištu

Foto: Promo
Dok srpska ekonomija očekuje povećanje francuskih investicija nakon posete predsednika Francuske Emanuela Makrona, jedna domaća kompanija se već izborila za iste.

Naime, lider na srpskom tržištu sporta FitPass u čijem sistemu se nalazi 1200 sportskih objekata, zainteresovala je francuskog giganta Up grupu, koja je ubrzo i rešila da uloži upravo u ovu našu kompaniju.

FitPass je zvanično objavio novo partnerstvo kao i prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji koja posluje u više od 30 zemalja širom sveta. Iako već ima dominantnu poziciju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine i Gruzije, FitPass će od sada moći još brže da se razvija kroz kooperaciju i konstantnu finansijsku, operativnu i edukativnu podršku francuskog partnera. 

Ulaganjem u FitPass, Up grupa širi svoju ponudu usluga, koje njihovi klijenti mogu da pruže svojim zaposlenima, te sad uz beneficije iz oblasti hrane, odmora, raznih usluga i kulturno-umetničkih aktivnosti, dodaju i sport.

Fit Pass
Foto: Promo

Up grupa planira da ponudi ovaj benefit svojoj bazi od više stotina hiljada kompanija, jer će na taj način poboljšati status zaposlenih i povećati procenat njihovog zadržavanja u radnom odnosu. FitPass benefit će u samom startu biti predstavljen u 5 zemalja.

- Ulaganje u proizvod FitPass-a je u savršenom skladu sa našim glavnim strateškim prioritetima: diverzifikovanje ponude i učvršćivanje našeg internacionalnog prisustva. Ovakvo rešenje, koje omogućava pristup fizičkoj aktivnosti, naročito kada govorimo o odnosu poslodavca prema svojim zaposlenima, odgovor je na novonastala očekivanja naših klijenata i korisnika benefita. Vrlo je bitno da samo rešenje doprinosi, u širem smislu, politici javnog zdravlja i blagostanja, koja se prepoznaje i priznaje u okvirima  Svetske zdravstvene organizacije - naglašava Jusef Ašor predsedavajući i CEO grupacije.

Ognjen Radić, direktor FitPass-a ističe:

- Zanimanje UP grupe za nas predstavlja veliku čast i izuzetnu mogućnost za naš dalji razvoj. Sveobuhvatna komplementarnost FitPass-a i Up grupe kroz elemente poput beneficija zaposlenih, ekspertize, istorije i svojih vrednosti, a posebno međunarodnim prisustvom, omogućava intenzivitet ekspanzije. Upravo smo osvojili narednih 10 godina, čitavu deceniju!

Ognjen Radić
Ognjen Radić
Foto: Promo

FitPass inovativno rešenje za rastuće međunarodno tržište

Fitnes tržište na globalnom nivou se susreće sa eksponencijalnim rastom, a ovaj trend je primećen najviše u Evropi. Upravo u tom delu sveta broj sportskih članarina raste u proseku 4% godišnje od 2016. što je uzrokovalo preko 60 miliona korisnika u 2018. sa obrtom većim od 25 milijardi evra.

O Up grupaciji:

Up razvija sisteme plaćanja i organizuje rešenja koja poboljšavaju biznise kroz razna tržišta, a takođe i svakodnevni život zaposlenih, kao i običnih građana budući da im nudi slobodu izbora i raznolikost korišćenja usluga.

Fit Pass
Foto: Promo

Up grupacija predstavlja međunarodnu korporativnu grupu čija nezavisnost je garantovana uravnoteženim odnosima i poverenjem među stejkholderima. Do sada imaju 3.600 zaposlenih koji rade u više od 30 zemalja, a do 2018. godine je ostvaren promet od čak 532 miliona evra.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd