Skip to main content
Kafić

INSPEKCIJA IZAŠLA NA TEREN: Neki ugostiteljski objekti ne poštuju radno vreme! Evo kakve su kazne!

Foto: Srbija Danas
Ugostitelji poštujte propise

Sekretarijat za inspekcijske poslove grada Beograda u saradnji sa komunalnom policijom sproveo je sinoć vanrednu kontrolu ugostiteljskih objekata u Zetskoj, Skadarskoj i Cetinjskoj ulici i kontrolisano je da li vlasnici ugostiteljskih objekata poštuju radno vreme, a ekološka inspekcije je kontrolisala nivo buke, saznaje Tanjug

NE DAJTE DA VAS PREVARE! Ako dobijete ovakvu novčanicu, znajte da je LAŽNA!

Inspekcija rada u vanrednoj kontroli: Vulin OTKRIVA KAKO i KOLIKO je radnika OŠTEĆENO

Svi ugostiteljski objekti su postovali odluku o ograničenju radnog vrmena i nivou buke izuzev ugostiteljskih objekata Dvorištance i Kenozoik, a utvrđeno je takođe da Kenozoik, javno na svojoj web prezentaciji reklamira duze radno vreme od propisanog i time otvoreno krši odluku Skupštine grada. 

Protiv vlasnika ta dva objekta pokrenuti su prekršajni i krivični postupci koji mogu da dovedu do zatvaranja ovih ugostiteljskih objekata, rečeno je Tanjugu.

Beograd
Foto: Profimedia

Navodi se i da je ustanovljeno da su vlasnici oba privredna subjekta registrovali sediste svojih klubova u APR na adrese Skadarka 40c i Skadarska 40g cime su pokušali da izigraju gradsku odluku. 

- U tome nisu uspeli jer je za gradsku inspekciju jedino važno gde se nalazi bašta i objekat, a ne gde je registrovan - rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi.

U gradskoj upravi navode i da se zbog stalnih pokušaja pojedinih vlasnika ugostiteljskih objekata da izigraju zakon razmišlja o zabrani obavljanja ugostiteljske delatnosti u citavom kompleksu Stare pivare u Cetinjskoj kao i da je poslato pismo vlasniku celog kompleksa sa upozorenjem da grad više nece tolerisati takvo ponašanje njihovih zakupaca.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd