fbpx
Skip to main content
Riviera nekretnine

IZNAJMLJUJETE STAN? Saznajte kako da se osigurate od svih potencijalnih problema, bilo da ste stanodavac, bilo budući podstanar

Foto: Promo
Izbor stana koji bismo iznajmili na određeni period - bilo za svoju porodicu, bilo sa cimerima - nosi sa sobom brojne nedoumice i strepnje, a često je ograničen kako rokovima, tako i cenom.

Jedna od osnovnih briga zakupodavaca jeste ko će voditi brigu o njihovoj nekretnini u narednom periodu i kako će se odnositi prema njoj. Drugi važan faktor je da li će budući stanari ispunjavati sve svoje obaveze i redovno plaćati komunalije i druge račune.

Sve su to razumljivi strahovi, pa  zato je pomoć stručnih agenata, obučenih i upoznatih sa tržištem, jedino pravo rešenje za svakog ko je u potrazi sa domom koji bi rentirao, ali i samim stanodavcima.

- Posredstvom agencije, uslovi zakupa nekretnine bivaju jasno precizirani i usaglašeni, na način da obe strane budu zaštićene i zadovoljne – kažu čelnici agencije “Riviera nekretnine”, u kojoj u svakom momentu možete dobiti brzu i stručnu pomoć i rešenja prema vašim potrebama.

Agencija “Riviera nekretnine” nudi kako stručne savete agenata sa bogatim iskustvom, tako i pravnu pomoć pri regulisanju odnosa između vlasnika i stanara. Veoma je bitno da sve potencijalne neprijatnosti i nesuglasice, kao i eventualne nepredviđene okolnosti do kojih može doći za vreme zakupa nekretnine, budu blagovremeno predupređene unapred ugovorenim, preciznim i pravno pokrivenim stavovima.

Riviera nekretnine
Foto: Promo

Pored već poznate akcije za prodavce stanova, kojima se nudi 100 evra ukoliko se nekretnina ne proda u roku od mesec dana, “Riviera nekretnine” nastavljaju da vode računa o potrebama svojih klijenata, tako da sada nude i svojim zakupodavcima posebne pogodnosti.

Između ostalog, u ponudi je i popust od 25 odsto od nabavne cene na osiguranje nameštaja i bele tehnike, čime se vlasnicima daje mogućnost da se dugoročno zaštite od štete koja može nastati u stanu nepažnjom podstanara. Time su obe strane zaštićene, jer na ovaj način dobijaju veću slobodu.

- Kako u budućnosti ne bi došlo do bilo kakvih komplikacija, potrebno je sve preduprediti unapred ugovorenim i pravno pokrivenim stavovima po pitanju nepredviđenih okolnosti koje se mogu javiti za vreme zakupa određene nekretnine. U tome Vam najbolju pomoć mogu pružiti naši licencirani agenti sa dugogodišnjim iskustvom i velikim poznavanjem materije, što predstavlja garanciju da će saradnja među strankama od starta biti dobro postavljena. Za to je veoma bitno iskustvo da se uoči potencijalni problem na vreme, a upravo to znanje imaju naši iskusni licencirani agenti, specijalno obučeni u oblasti rentiranja – kažu u agenciji “Riviera nekretnine”. ’

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, u svakom trenutku možete da posetite poslovnice agencije “Riviera nekretnine” u Makenzijevoj ulici , br. 21, ili u Kneza Miloša 6, gde će Vam ljubazno osoblje pomoći da pronađete najefikasnije rešenje za svoj prostor, ali i da na brz i lak način dođete do pravog zakupca, koristeći postojeću bazu klijenata ove agencije.

- Obratite nam se kako bismo Vam pomogli da što sigurnije izdate svoj stan ili da čujete utiske iz prve ruke o nekretnini koja Vas zanima i zajedno sa nama pronađete idealan prostor po svojoj meri – poručuju u agenciji “Riviera nekretnine”.

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd