Skip to main content
dm

Izvanredni rast prometa i ove godine potvrđuje veoma uspešno poslovanje dm drogerie markt u Srbiji

Foto: Promo
Kompanija kroz različite humanitarne projekte donirala više od 4,5 miliona RSD

Sa rekordnim prometom od 10,9 milijardi RSD i rastom od 29,3 odsto kompanija dm drogerie markt je zaključila poslovnu 2017/18 godinu u Srbiji, što je rezultat uspešnog i odgovornog poslovanja.

Kompanija dm trenutno posluje sa prodajnom mrežom koju čini 91 prodavnica širom Srbije i sa više od 850 zaposlenih. U Evropi je ostvaren rekordan promet od 10,7 milijardi EUR čime je potvrđena liderska pozicija na evropskom tržištu.

Grupa dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom koju čini više od 3.500 prodajnih objekata i više od 61.000 zaposlenih.

DM
Direktorke dm Srbija i dm Makedonija Vesna Stojanović i Alexandra Olivera Korichi
Foto: Promo

- U prethodnoj godini intenzivno smo radili na inoviranju naše ponude proizvoda i usluga, kao i uvođenju novih brendova. Opredeljenost i posvećenost lokalnom tržištu rezultiralo je sa više od 12 miliona kupovina u protekloj poslovnoj godini, što potvrđuje poverenje koje smo stekli kod naših kupaca - istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm drogerie markt Srbije i Makedonije.

Pored toga, dm drogerie markt se pokazao kao vrlo poželjan poslodavac koji svojim zaposlenima obezbeđuje snažnu podršku, tržišno atraktivne zarade i mnoštvo dodatnih benefita - dve dodatne zarade u toku godine, besplatne zdravstvene preglede i besplatne kurseve nemačkog jezika.

U protekloj poslovnoj godini, kompanija dm drogerie markt je kroz različite humanitarne projekte donirala više od 4,5 miliona RSD.

Kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti na našem tržištu kompanija dm je pokrenula projekat "dm inkubator", koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da kroz kvalitativan mentoring razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD energetika

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
21 Beograd