fbpx
Skip to main content
UNIQA

JAVNO SAOPŠTENJE KOMPANIJE UNIQA: Zaštita interesa klijenata na prvom mestu

Foto: Promo
Adekvatno sprovođenje zakona.

Kompanija UNIQA osiguranje želi da obavesti javnost da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je određena osoba učinila zloupotrebu službenog položaja  i učestvovala u prevari. Ovim je načinjena velika šteta ugledu Kompanije.  

Prema dosadašnjim informacijama, ova osoba je građanima nudila nepostojeće životno osiguranje uz obećanje visokih mesečnih kamata za gotovinska plaćanja u devizama. Građani koji su prihvatali lažne ponude dobijali su falsifikovane potvrde o prijemu novca. Novac predat u gotovini nikada nije uplaćen na račun UNIQA životnog osiguranja. U skladu sa  Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, kao i Zakonom o deviznom poslovanju Republike Srbije, osiguravajuća društva nemaju pravo da prime novac u gotovini i u devizama. UNIQA osiguranje se ovoga striktno pridržava.

Odmah po utvrđivanju ovih činjenica UNIQA je obavestila sve nadležne državne institucije i pruža svu potrebnu pomoć u postupcima koji su pokrenuti.  

UNIQA osiguranje duboko žali zbog dovođenja svog imena u vezu sa nezakonitim radnjama i preduzeće sve mere kako bi zaštitila interese svojih klijenata i svoj ugled.

Zaštita interesa klijenata ostaje i dalje apsolutni prioritet UNIQA osiguranja. Prava svih klijenata su u potpunosti obezbeđena i sigurna, a tako će ostati i ubuduće. 

Zadovoljstvo i poverenje klijenata oduvek su bili osnovni postulati poslovanja UNIQA osiguranja, a biće učinjeni maksimalni napori da se sve eventualne zloupotrebe spreče. 

 

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd