fbpx
Skip to main content
JKP Parking servis

JKP "Parking servis" obezbedilo besplatan internet za korisnike garaže "Obilićev venac"

Foto: Promo
Pristup internetu je omogućen na svim nivoima garaže, od prvog do trinaestog

JKP "Parking servis" je obezbedilo besplatan internet svim vozačima, koji parkiraju svoja vozila u garaži "Obilićev venac". Pristup internetu je omogućen na svim nivoima garaže, od prvog do trinaestog. 

- Svakodnevno osluškujemo potrebe korisnika i kontinuirano se trudimo da podignemo kvalitet usluga koje pružamo. Ovoga puta mislili smo i na strane državljane, koji parkiraju svoja vozila u garaži "Obilićev venac", i kojima će besplatni internet omogućiti da dobiju neophodne informacije o daljem boravku u našem gradu, bez ulaska u troškove rominga. Cilj nam je da u narednom periodu uvedemo uslugu besplatnog interneta, za početak u svim javnim garažama, a kasnije i u ostalim parking objektima kojima upravlja "Parking servis" – rekao je direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković.

JKP Parking servis
Foto: Promo

"Parking servis" u garaži "Obilićev venac", koja je nakon rekonstrukcije i nadogradnje ispunila sve preduslove za dobijanje naziva ekološke garaže, uvođenjem besplatnog interneta nastavlja sa podizanjem kvaliteta svojih usluga.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd